Παρθένος: Εβδομαδιαία πρόβλεψη | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωρβίου 2022

Τα οικονομικά σου είναι το βασικό «μενού» της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να γεννά προσδοκίες αλλά και «ερωτηματικά» για την κατάστασή τους. Είναι γεγονός πως τα άγχη σου γύρω από θέματα μισθού, φορολογικών, κληρονομικών, χρηματοδοτήσεων, ασφαλειών, παλαιών χρεών που πιέζουν, δανείων κ.λπ. θα αυξηθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και καλείσαι ...

Δείτε επίσης

Τελειώνουμε με τον Νοέμβριο και πατάμε τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων. Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου

tlife

Η τρίτη βδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινά με ευχάριστα νέα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, να δίνει εύνοια επικοινωνιακά, σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων, εμπορικών συναλλαγών, διαπραγματεύσεων, αλλά και ενδεχόμενων υπογραφών νέων συμβολαίων και συμφωνιών. Η όψη αυτή μπορεί,επίσης, να φέρει κάποια θετική είδηση/εξέλιξη σε θέματα σπουδών αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία−π.χ.

cosmictelegram

Χρόνια Πολλά! Με καλά νέα ξεκινά η εβδομάδα, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, φέρνει μια αισιοδοξία σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού παρά τα όσα μπορεί να αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, δεν «κολλάς» τόσο στο αρνητικό και αισθάνεσαι πιο άνετος με την συναισθηματική διαχείριση, ίσως «κανιβαλίζοντας» τα πάντα με μια παραπάνω αίσθηση χιούμορ. Παράλληλα, η όψη αυτή φέρνει εύνοια σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο, π.χ.

cosmictelegram

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τη θετική όψη Ήλιου-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έντονης συναισθηματικής «αναζήτησης» για κάτι που μπορεί να σε συγκινήσει και πάλι στον ερωτικό τομέα ή αντίθετα σε μια φάση που προσπαθείς να διαχειριστείς με ώριμο τρόπο μια σχέση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της − ίσως εδώ και αρκετό καιρό.

cosmictelegram

Δυναμικά και ελπιδοφόρα ξεκινά η εβδομάδα, τουλάχιστον σε επίπεδο επαγγελματικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, εμπορικών συναλλαγών, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες. Η όψη αυτή μπορεί να βοηθήσει σε συνεντεύξεις για δουλειά, φέρνοντας ίσως και μια πρόταση με καλό οικονομικό αντίκρισμα. Ο Ήλιος εισέρχεται την Τρίτη απέναντι σου στον Τοξότη, για να συναντήσει τον Ερμή και την Αφροδίτη που ήδη βρίσκονται εκεί, κάνοντας τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών προτεραιότητα.

cosmictelegram

Με ευχάριστη δυναμική ξεκινά η βδομάδα, κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσεως, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, να βοηθά σε συναλλαγές στη δουλειά, σε πρακτικές διεκπεραιώσεις με πελάτες, προμηθευτές κ.λπ., αλλά και σε πιθανές νέες προτάσεις συνεργασίας με καλές οικονομικές απολαβές. Ίσως κλείσεις επιτέλους ένα deal που σε παίδευε καιρό, ίσως πάρεις αυτή την προαγωγή/την αύξηση που τόσο λαχταρούσες, ενώ αν έχεις επιχείρηση μπορεί να δεις τον τζίρο σου να αυξάνεται.

cosmictelegram

Στις αρχές της εβδομάδας υπάρχει η τάση να φανείς αρκετά «κ&λοφαρδίξ», με το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία από το ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Η όλη σου οπτική απέναντι στην καθημερινότητα και το «παρακάτω» της ζωής σου μπορεί να πάρει μια γερή ένεση αισιοδοξίας, ενώ ίσως έχεις και κάποια bonanza σε πρακτικό επίπεδο π.χ. σχετικά με μια νέα επαγγελματική πρόταση/κίνηση, μια επιτυχία στις σπουδές σου, τη δυνατότητα να αναπτύξεις σχέσεις με το εξωτερικό, να διευθετήσεις ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί κ.λπ.

cosmictelegram

Η εβδομάδα ξεκινά με μια «νότα» βοήθειας και ευρηματικότητας σε επίπεδο επικοινωνιακής προσέγγισης και διαπροσωπικών σχέσεων, με το τρίγωνο του Ήλιου-Δία απέναντί σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να αξιοποιήσεις για να βάλεις συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, να βολιδοσκοπήσεις την «προθυμία» ή «απροθυμία» ανθρώπων που έχουν λόγο στα πράγματα για να σε στηρίξουν σε μια νέα ιδέα, πρόταση, στόχο, αλλά και να κάνεις την προσέγγισή σου στο φλερτ προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

cosmictelegram