Κριός: Εβδομαδιαία πρόβλεψη | 5 - 11 Ιουνίου 2023

Καλή εβδομάδα, και το λέω με όλη μου την καρδιά και την αγάπη! Αυτή την εβδομάδα, θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Και ναι, θα είσαι χαλαρός και ήρεμος! Το ξέρω ότι αυτό αποτελεί έκπληξη για εσένα, αλλά είναι η αφετηρία μίας περιόδου πολύ top για εσένα! Βελτιώνονται όλα, και κυρίως η διάθεση σου! Κάπου στα μισά της εβδομάδας, θα γίνει πιο ερωτικό ...

Δείτε επίσης

Αυτή η εβδομάδα, Παρθένε, είναι ομολογουμένως καλύτερη από την προηγούμενη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και καλή! Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις τις οποίες βαριέσαι να φέρεις εις πέρας. Η καχυποψία δεν ωφελεί αυτή την εβδομάδα καθώς έχεις μπουκώσει με το άγχος προηγούμενων λάθος χειρισμών. Κάποιες προτάσεις για επαγγελματική άνοδο ίσως να χρειάζονται περισσότερη προσοχή, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με συμβόλαια.

cosmictelegram

Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν, Ταύρε. Είσαι σε μια φάση στην οποία θέλεις να χαλαρώσεις, να ταξιδέψεις, να πιεις κανά ποτό… Έχεις αφήσει όλες τις υποχρεώσεις σου πίσω και φλερτάρεις, και πολύ καλά κάνεις θα πω εγώ! Δεν είσαι, όμως, συνεπής στον επαγγελματικό τομέα, ούτε στις υποχρεώσεις σου ευρύτερα, και αυτό θα φανεί στο πρώτο μισό της εβδομάδας. Προσοχή γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες διενέξεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπάθησε να μη χαλάς πολλά λεφτά γιατί το ’χεις παραξηλώσει το θέμα.

cosmictelegram

Όσο τρέχεις έχεις... Αυτό σημαίνει, Κριέ, πως πρέπει να προστατεύσεις τη σχέση σου, σε επαγγελματικό επίπεδο, φιλικό αλλά και ερωτικό! Καθώς, λοιπόν, θα επικρατεί μία τρέλα αστρολογική, εσύ πρέπει να είσαι ήρεμος και πιο χαλαρός. Δεν συνιστώ να πάρεις καμιά απόφαση που έχει να κάνει με οικονομικά και επαγγελματικά, ταυτόχρονα όμως μπορείς να βγεις έξω και να περάσεις καλά ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις. Αν νιώθεις ανασφάλεια στο γκομενικό κομμάτι, σου έχω νέα… δεν χρειάζεται να κάνεις κουβέντα! Εσύ που είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην τους παίρνεις όλους από τα μούτρα.

cosmictelegram

Η εβδομάδα σου, Αιγόκερε, ξεκινάει με πάρα πολύ θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Προσπάθησε να είσαι κατανοητός παρ’ όλα αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σε οικονομικές συμφωνίες. Θα περάσεις αρκετά όμορφα την εβδομάδα σου καθώς θα πάρεις αμπάριζα όλα τα κλαμπ και τα μπαράκια. Η εύνοια σταματάει περίπου την Παρασκευή ‒ ξυπνάς με νεύρα και ψιλοζαλίζεις τον περίγυρό, σε πιάνει και ενα drama queen vibe ανυπόφορο. Στον ερωτικό τομέα το παίζεις αφεντικό και δεν σηκώνεις κουβέντα και αυτό κουράζει τον/τη σύντροφό σου.

cosmictelegram

Είσαι σε μία φάση που έχεις φορτωθεί πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείς να αντέξεις, Ιχθύ. Αυτή την εβδομάδα ίσως αλλάξουν κάποια σχέδια και να μη γίνουν τα πράγματα έτσι όπως περίμενες, αλλά επειδή είσαι Ιχθύς και είσαι απρόβλεπτος, το είχες υπολογίσει αυτό και έχεις backup plan. Εικάζω ότι έχει να κάνει με κάποια μεταφορά ή με κάτι στα επαγγελματικά σου. Γενικά αυτή την εβδομάδα κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που παίζει με τα νεύρα σου. Εσύ βάλε νερό στο κρασί σου, μπόρα είναι θα περάσει!

cosmictelegram

Λιοντάρια μου, αυτή την εβδομάδα είστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από όλους τους υπόλοιπους, σε σημείο που θα ευχόμουν να έχω έστω ωροσκόπο Λέων! Πίστεψέ με, σε άλλη περίπτωση δεν θα το επιθυμούσα, όμως ζηλεύω απεριόριστα (όπως και κάθε άλλο ζώδιο, φαντάζομαι, την καλή όρεξη και τη διάθεσή σας το τελευταίο διάστημα. Στην αρχή της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και επαγγελματικά, και θα τα καταφέρεις μια χαρά αρκεί να μην έχεις έπαρση.

cosmictelegram

Φουλ περίεργη εβδομάδα για σένα, Σκορπιέ. Είσαι σε μια φάση που θέλεις να δώσεις πολλή έμφαση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά ακολούθως. Με αυτόν τον τρόπο παραμελείς τον/τη σύντροφό σου, και αυτό φέρνει παράπονα που εσύ δεν αντέχεις ούτε λίγο να ακούς. Δώσ’ του/της λίγο παραπάνω προσοχή γιατί ενδεχομένως να έχει δίκιο. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί δεν είσαι σε φάση που θέλεις κάτι καθώς είσαι πάρα πολύ κουρασμένος από τα επαγγελματικά. Προσπάθησε να μετριάσεις τα στάνταρ σου σε θέματα δουλειάς γιατί θα σου έρθει μια πρόταση και πολύ κρίμα να την χάσεις.

cosmictelegram

Διαλογισμό έχεις κάνει ποτέ, Τοξότη μου; Αυτή την εβδομάδα ίσως το χρειαστείς, από τη μία σ’ αρέσουνε τα απρόσμενα και τα αιφνίδια σκηνικά, από την άλλη όχι τόσα πολλά! Προσπάθησε οτιδήποτε έχει να κάνει με δημόσια γνώμη, γενικά με οτιδήποτε μπορεί να εκθέσει την εικόνα σου, να το προστατέψεις. Προσπάθησε να κανονίσεις αυτή την εβδομάδα το ταξίδι που ονειρεύεσαι πολύ καιρό γιατί δεν σε βλέπω να το κανονίσεις ποτέ σου. Αν είσαι σε μια φάση που έχεις γνωρίσει κάποιο άτομο και έχεις ενθουσιαστεί πάρα πολύ, προσπάθησε να προσγειωθείς λίγο γιατί ακολουθεί απομυθοποίηση.

cosmictelegram