Καρκίνος: Εβδομαδιαία πρόβλεψη | 8-14 Αυγούστου 2022

Όπως και να ‘χει, η εβδομάδα που ξεκινά θέλει «γερά νεύρα» σε πολλαπλά επίπεδα, αρχικά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα την Τρίτη να φουντώνει μεν το πάθος από τη μια, δημιουργώντας ωστόσο ίντριγκες, ζήλιες, κτητικότητες και τάση για παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος τους 3ου. ...

Δείτε επίσης

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; ΚριόςΗ εβδομάδα υποδέχεται και τον νέο

tlife

«Eyes on the prize» αυτήν την εβδομάδα, με το prize being τον τομέα της καριέρας σου, όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.

cosmictelegram

«Home sweet home» -για καλό ή για «κακό» δεν ξέρω- με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θέτοντας ουσιαστικά τον «τόνο» για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα «υπερβολικό» φεγγάρι λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει με τον Δία, δείχνοντας πως μέσα σου «σιγοβράζει» μια ένταση, μια νευρικότητα -δεν ξέρω κιόλας, κοιμάσαι καλά, ποιοτικά;- που μπορεί να πυροδοτήσει εύκολα καυγαδάκια και γκρίνιες με συγγενείς, άτομα με τα οποία συγκατοικείς, έναν γονέα, τον σύντροφό σου.

cosmictelegram

Τα οικονομικά σου είναι το βασικό «μενού» της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να γεννά προσδοκίες αλλά και «ερωτηματικά» για την κατάστασή τους. Είναι γεγονός πως τα άγχη σου γύρω από θέματα μισθού, φορολογικών, κληρονομικών, χρηματοδοτήσεων, ασφαλειών, παλαιών χρεών που πιέζουν, δανείων κ.λπ. θα αυξηθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και καλείσαι να βρεις λύσεις που μπορούν να σε «ξελασπώσουν». Όμως το θέμα είναι πως παράλληλα «τρέχει» ένας ανάδρομος Ερμής που δεν βοηθά ιδιαίτερα σε σχέδια διεκδίκησης π.χ.

cosmictelegram

Μια θετική ως επί το πλείστον, αλλά σίγουρα και κουραστική βδομάδα, ανοίγεται μπροστά σου, με τη Νέα Σελήνη στην Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να ανεβάζει την κινητικότητα στην καθημερινότητά σου.

cosmictelegram

Με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να «δεσπόζει» μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα από πλευράς «σύστασης» τουλάχιστον. Τουτέστιν: βάλε τη ζωή σου σε τάξη. Και όταν λέμε ζωή, εννοούμε καθημερινότητα, δουλειά και όλες τις βαρετές αλλά απαραίτητες ρουτίνες που σε κρατούν υγιή και που μπορεί ακόμα να «παλεύεις» να ακολουθήσεις μετά τις «κραιπάλες» του καλοκαιριού (φτάνει Οκτώβρης βέβαια να σου θυμίσω).

cosmictelegram

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, συνθήκη όχι ακριβώς «allegra» σε κάθε περίπτωση, προσφέροντας όμως δυνατότητες για personal healing. Μέσα σ’ αυτόν τον σκοτεινό και αθέατο τομέα του χάρτη σου το φεγγάρι σε καλεί να ρίξεις λίγο φως στο κομμάτι της ψυχής σου που έχεις ίσως παραμελήσει μέσα στην «τρέλα» της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων της δουλειάς κ.λπ., που όμως διψά για λίγη στοργή και νοιάξιμο.

cosmictelegram

Με ένα Νέο Φεγγάρι στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, «κλείνει» ο μήνας που για σένα μάλλον κλείνει και το «μάτι» στον ερωτικό τομέα, αφού λαμβάνει χώρα μέσα στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, που αφορά την «χαρά της ζωής». Και τι άλλο είναι ο έρωτας παρά η χαρά της ζωής; Αυτό λοιπόν είναι το «μότο» για τους αδέσμευτους που επιθυμούν να βρουν μια αγάπη αυτόν τον καιρό, αρκεί να τολμήσουν στο φλερτ, να βγουν, να διασκεδάσουν, «ανεβάζοντας» πρωτίστως τον εαυτό τους ενεργειακά για να μπορέσει να δουλέψει και το συμπαντικό «γρανάζι».

cosmictelegram