Καρκίνος

Δωράκι «άνωθεν» η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Για όσους μάλιστα έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες η επιρροή εκτείνεται σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά. Πρόκειται για ένα τυχερό φεγγάρι, που σου δίνει την ευκαιρία να χαράξεις νέα πορεία ζωής είτε στα επαγγελματικά είτε στα ...

Δείτε επίσης

Φυσικά θα ήσουν εσύ αυτός που θα «κουβαλούσε» mainly στις πλάτες του την άχαρη ενέργεια της παρούσας εβδομάδας, που είναι συνάμα και η πιο δύσκολη του μήνα. Έτσι, την Τρίτη με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή με συνεργάτες και άλλα πρόσωπα στη δουλειά, χωρίς να «εξισώνεις» όλου τους είδους τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Ο κίνδυνος να εξαντληθείς σωματικά και ψυχολογικά είναι υπαρκτός και οι δυνάμεις σου τώρα είναι πραγματικά πολύτιμες για τη συνέχεια.

cosmictelegram

Όπως και να ‘χει, η εβδομάδα που ξεκινά θέλει «γερά νεύρα» σε πολλαπλά επίπεδα, αρχικά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα την Τρίτη να φουντώνει μεν το πάθος από τη μια, δημιουργώντας ωστόσο ίντριγκες, ζήλιες, κτητικότητες και τάση για παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος τους 3ου.

cosmictelegram

Αρκετά κουραστική και αγχωτική η εβδομάδα που ξεκινά, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη να βγάζει τις έγνοιες σου και στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών σου, be it γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν για να απολαύσεις την άδειά σου όπως θες, γιατί προκύπτει ίσως μια δυσκολία με μια χρηματοδότηση, οικονομική συμφωνία κ.λπ., ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου.

cosmictelegram

Είναι αλήθεια πως η αυτή η εβδομάδα δεν μας κάνει την «χάρη» να συμβαδίσει με το κλίμα των διακοπών, στον βαθμό που θα ελπίζαμε τουλάχιστον, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο εξελίξεων, επικαιρότητας κ.λπ., κάνοντας αρχή με μια αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη που δείχνει ότι υπάρχει μια οικογενειακή κατάσταση ή μια σχέση με ένα άτομο στη δουλειά που σου βγάζει τον χειρότερο εαυτό σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου.

cosmictelegram

Η δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου δεν μας αφήνει «παραπονεμένους» από πλευράς όψεων, έτσι για να μη «βαριόμαστε» δηλαδή. Και εξηγούμαι, αφού την Τρίτη με την αντίθεση της Αφροδίτης με την Πλούτωνα από τη ζώδιό σου τα πράγματα γίνονται πολύ απόλυτα και πολύ χειριστικά επίσης μέρα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 3ου. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις τη θρυλική αυτοπειθαρχία σου για να αποφύγεις τον καβγά, τις ζήλιες ή και την ρήξη ενδεχομένως.

cosmictelegram

Αναμφισβήτητα η εβδομάδα που ξεκινά, ε δεν είναι και «ευκολάκι» για κανέναν, αρχικά με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας ενδεχομένως «φουρτούνες» στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Φυσικά δεν πρόκειται για μια καινούργια κατάσταση, παρά μάλλον για κάτι που ήδη γνωρίζεις, απλά τώρα μπορεί με κάποιο τρόπο να «ενεργοποιηθεί» ξανά, βγάζοντας ένταση αλλά και πληγωμένα συναισθήματα. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου.

cosmictelegram

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1634652284972-0'); });

cosmictelegram

Η πιο απαιτητική βδομάδα του φετινού Αυγούστου είναι εδώ και πραγματικά όσο πιο ψύχραιμος ή και «ζαμανφού» ακόμα υπάρξεις στις αντιδράσεις σου, τόσο το καλύτερο για σένα. Αρχικά, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη μπορεί αφενός να βγάλει προβλήματα με μετακινήσεις, ωράρια, ταξίδια, οπότε αν φεύγεις τώρα για διακοπές έχε το υπόψη σου και αν οδηγείς άσε της βιασύνες, ενώ αφετέρου θέλει λεπτούς χειρισμούς στην επικοινωνία με φίλους, συνεργάτες, αδέρφια, ξαδέρφια, σύντροφο, γιατί καθένας θα ψάχνει κάπου να ακουμπήσει τον «πόνο» του.

cosmictelegram