Καρκίνος

Δωράκι «άνωθεν» η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Για όσους μάλιστα έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες η επιρροή εκτείνεται σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά. Πρόκειται για ένα τυχερό φεγγάρι, που σου δίνει την ευκαιρία να χαράξεις νέα πορεία ζωής είτε στα επαγγελματικά είτε στα ...

Δείτε επίσης

Αγαπημένε μου, σε έχουν κουράσει τόσο πολύ οι άνθρωποι τώρα τελευταία που αποζητάς μία απομόνωση. Σε καταλαβαίνω, το κατανοώ και το ενστερνίζομαι, αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται! Αφού έχεις κάποιες προτεραιότητες επαγγελματικές και κάποιος βλέψεις, θα πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι και πιο ελαστικός με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου γιατί δεν θέλουν όλοι να σε εκμεταλλευτούν ή να σε φάνε! Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν μόνο άμα είσαι cool… Τώρα θα μου πεις πώς να είσαι cool με αυτά που τράβηξες το προηγούμενο διάστημα; Προσπάθησε!

cosmictelegram

Βίρα τις άγκυρες. Πάμε ταξίδι; Πάμε διακοπές; Αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλή σε επίπεδο επικοινωνίας και απήχησης. Πάρε πρωτοβουλίες για εξόδους. Όχι πως τις χρειάζεσαι αφού ο Ερμής θα σε κάνει μάγκα πάλι. Τηλεφωνήματα, μηνύματα και πολύ γκομενιλίκι! Μία σημαντική είδηση από γκομενάκι του παρελθόντος είναι πάρα πολύ πιθανή. Και μιας και που είπαμε για γκομενικά, εσύ που δεν έχεις δει ακόμα καθαρά να ξέρεις ότι γίνεται χαμός γύρω από το όνομά σου και έχεις πολλή ζήτηση! Εσύ τώρα που έχεις βρει τον έρωτα, επιτέλους συνεννοείστε και έχετε περισσότερη χημεία από ποτέ!

cosmictelegram

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μην παρασύρεσαι από τα πάθη! Είναι πιο έντονα τα συναισθήματά σου και δεν είσαι τόσο λογικός! Φυσικά αναφέρομαι περισσότερο στα γκομενικά, όπου εκεί τα κάνεις πάντα σκατά! Δεν σου λέω να μην απολαύσεις μία κατάσταση, αλλά μέτρον άριστον! Εσύ που είσαι σε σχέση έχε λίγο το νου σου σε χαζά ψέματα που μπορεί να μάθεις… Τώρα, στα πιο σημαντικά, και φυσικά αναφέρομαι στη δουλειά, ευτυχώς περνάει ο Ερμής τους Διδύμους και βγάζεις συνεννόηση με τους συνεργάτες, συναδέλφους ή ό,τι έχεις!

cosmictelegram

Κλασσικά, ενώ οι υπόλοιποι είμαστε μια χαρά, εσύ βρίσκεις με κάτι να τρώγεσαι τα ρούχα σου! Σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου και θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Δεν αποκλείεται η έναρξη κάποιας δραστηριότητας ή γυμναστηρίου… Ωστόσο, δεν αποκλείεται απλά να θες να κάνεις σχεσούλα με ένα άτομο το οποίο έχεις γνωρίσει! Εσύ που δεν έχεις σχέση θέλεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και αυτό ίσως αποτελέσει λόγο για καυγάδες! Κάποιες εκκρεμότητες ή πράγματα που έχεις ξεχάσει να κάνεις έρχονται αυτή την εβδομάδα και σου χτυπάνε το κουδούνι!

cosmictelegram

Επιτέλους έχει αρχίσει μια περίοδος εξωστρέφειας και πάρτι! Θα πάρεις πολλές προσκλήσεις για εκδηλώσεις, μαζώξεις η οποία είναι η φάση σου! Προσπάθησε να μη σε απασχολούν προβλήματα τρίτων γιατί επηρεάζουν πολύ τη διάθεσή σου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, να θυμάσαι! Μία είδηση για ένα ταξίδι το οποίο επιβεβαιώνεται σου φτιάχνει πάρα πολύ τη διάθεση και πετάς στα σύννεφα! Μία νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή και φυσικά δεν αποκλείεται μία νέα σχέση! Εσύ που έχεις ήδη σχέση, είναι ωραία φάση και περίοδος!

cosmictelegram

Μία πολύ ωραία εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστες νότες και πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά και στιγμές πάθους! Αν θες να κάνεις κάποιο ταξίδι, ειδικά στο εξωτερικό, είναι πολύ καλή εβδομάδα για αυτό! Οι ερωτικές σου σχέσεις, όχι απλά βελτιώνονται, απογειώνονται! Εσύ που είσαι μόνιμα σε σχέση, θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου πολύ εύκολα και να κάνεις λίγο παραπάνω σεξ από το κανονικό! Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, κράτα το σεξ μόνο! Ως προς τα επαγγελματικά σου έχεις λίγο το μυαλό σου αλλού, δεν σε αδικώ όμως! Το καλοκαίρι ο Τοξότης πάντα απεργεί!

cosmictelegram

Αγαπημένε μου φίλε παρθένε, οι προσπάθειες καμιά φορά δεν αποφέρουν καρπούς, αυτό το καταλαβαίνεις αυτή την εβδομάδα και αποφασίζεις να πάρεις απόσταση από άτομα και καταστάσεις τα οποία σου προκαλούν στρες, αλλά δεν σε ωφελούν και πουθενά! Η εβδομάδα φυλάει πολλές αποκαλύψεις τις οποίες φυσικά τις είχες προβλέψει, οπότε δεν πέφτεις και από τα σύννεφα! Στα ερωτικά σου έχεις βαρεθεί να κάνεις τον μαλάκα, οπότε μια μικρή επανάσταση είναι πολύ κοντά και πολύ πιθανή! Παρ’ όλ’ αυτά δεν σημαίνει πως πρέπει να ξενοκοιτάς και να παίζει τόσο πολύ το μάτι σου, λέω εγώ τώρα!

cosmictelegram

Καλή εβδομάδα, Καρκίνοι μου! Για τις επόμενες πέντε μέρες θα σε απασχολεί έντονα το θέμα το οικονομικό, άλλος κανείς δεν γέννησε, μονάχα η Μαριώ τον Γιάννη! Τα ‘κανες έτσι όπως τα ‘κανες… τώρα έχεις και άγχος! Η εσωστρέφεια σε εσένα ίσως κάνει καλό, να κάνεις μια ενδοσκόπηση για το τι έκανες λάθος αυτό το διάστημα και να μπαλώσεις ό,τι μπαλώνεται. Στα γκομενικά τσακώνεσαι μόνος σου για πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ, όπως και τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Για τα μπακούρια τώρα, τη θες την σχεσούλα σου μου φαίνεται για να ηρεμήσεις.

cosmictelegram