Αιγόκερως: Εβδομαδιαία πρόβλεψη | 5 - 11 Ιουνίου 2023

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μην παρασύρεσαι από τα πάθη! Είναι πιο έντονα τα συναισθήματά σου και δεν είσαι τόσο λογικός! Φυσικά αναφέρομαι περισσότερο στα γκομενικά, όπου εκεί τα κάνεις πάντα σκατά! Δεν σου λέω να μην απολαύσεις μία κατάσταση, αλλά μέτρον άριστον! Εσύ που είσαι σε σχέση έχε λίγο το νου σου σε χαζά ...

Δείτε επίσης

Αγαπημένε μου, Ζυγέ, η ψυχολογία σου είναι ακόμα βεβαρημένη από την προηγούμενη πανσέληνο στον Κριό. Έχεις αρχίσει και συνειδητοποιείς πως κάποιοι άνθρωποι δεν χωράνε στη ζωή σου και γι’ αυτό έχεις αρχίσει τα ξεσκαρταρίσματα. Τα νέα όσον αφορά τον περίγυρό σου δεν θα είναι θετικά καθώς άτομα τα οποία σε περιστοιχίζουν είναι απλά ωφελιμιστές. Στα ερωτικά σου έχεις πάρα πολλά νεύρα και έρχεσαι κόντρα συνεχώς με το ταίρι σου για τα πιο ανούσια και ηλίθια πράγματα στον κόσμο.

cosmictelegram

Μία πάρα πολύ ωραία εβδομάδα ξεκινάει για σένα, φίλε μου Τοξότη. Έχεις πολλή ενέργεια και πολλή όρεξη. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις για κάποιες εξόδους οι οποίες μπορεί να σου εξασφαλίσουν κάποιες γνωριμίες που δεν θα περάσουν αδιάφορες. Στα επαγγελματικά σου προσπαθείς να προγραμματίσεις ό,τι πιστεύεις ότι θα σε κρατήσει πίσω ώστε να μπορέσεις να είσαι χαλαρός, και το καταφέρνεις! Κάποιες τακτικές που ακολουθείς στον έρωτα δεν είναι οι καλύτερες καθώς μπορεί να γίνουν λίγο εριστικές η προσβλητικές, το ξέρω ότι εσύ έτσι φλερτάρεις απλά δεν το κάνει όλος ο κόσμος αυτό!

cosmictelegram

Αγαπημένε μου, θα έλεγε κανείς πως είναι η τελευταία εβδομάδα που μπορείς να κάνεις σχεδόν ό,τι θέλεις καθώς την επόμενη εβδομάδα η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Λέοντα – κάτι που θεωρητικά σε ευνοούσε. Από την άλλη, στα επαγγελματικά έχεις ακόμα νεύρα για κάποια γεγονότα και κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει και αυτό μπορεί να σου στερήσει κάποια ευκαιρία. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και έλεγξε την παρορμητικότητά σου. Με το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό βελτιώνονται οι επικοινωνίες σου με το ταίρι σου.

cosmictelegram

Είναι η τελευταία εβδομάδα που φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου οπότε προσπάθησε να την αξιοποιήσεις! Σε πιάνει μια πρεμούρα ότι πρέπει να βιαστείς για να καταφέρεις κάποια πράγματα, δώσε όμως σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες σε θέματα επαγγελματικά. Κάποια άνθρωποι που δεν τους δίνεις και πάρα πολλή σημασία θα σε βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια. Είδες που δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν; Θα είναι καλή εβδομάδα σχετικά με τα νέα που θα λάβεις, αλλά και με τα οικονομικά!

cosmictelegram

Δεν θα σας κρύψω πως νιώθω την απειλή να ρέει στο αίμα μου λόγω των κακών όψεων του μήνα! Αυτή η εβδομάδα, πάντως, υπόσχεται κάποιο boost μπας και τη βγάλουμε καθαρή τον υπόλοιπο μήνα… Προς το τέλος εβδομάδας θα υπάρξει ασυνεννοησία και ίσως έχεις κάποια κακά μαντάτα σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν μασάμε όμως! Προσπάθησε να έχεις διπλωματική συμπεριφορά στα επαγγελματικά σου… (πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!) Η εβδομάδα, όπως καταλαβαίνεις, θα έχει τις δυσκολίες της. Σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξει βελτίωση αφού θα δεχτείς κάποια χρήματα που περίμενες καιρό, και κάπως χαλαρώνεις.

cosmictelegram

Μετά από τον τραυματικό μήνα που πέρασες, νομίζω ότι σου αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση, Ιχθύ μου! Σίγουρα θα είναι καλύτερη αυτή η εβδομάδα για διαπραγματεύσεις και πλανάρισμα προγράμματος. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκεντρωμένος γιατί υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία θέλουν να σε εξαπατήσουν στον χώρο εργασίας ή σε οικονομικό επίπεδο. Γενικότερα προσοχή στον επαγγελματικό τομέα αυτές τις μέρες γιατί υπάρχουν άτομα που σε διαβάλλουν. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση κάνεις όνειρα για ένα άτομο το οποίο δεν σου έχει δείξει ούτε το 1% από αυτά που σκέφτεσαι – συντονίσου!

cosmictelegram

Σίγουρα θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές για εσένα – είσαι όμως συνηθισμένος σε αυτά, Παρθένε. Θα περάσει ο Ερμής στον Ζυγό και θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα οικονομικά, προσπάθησε όμως να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου καθώς θα έρθουνε πολύ δύσκολες ημέρες μέσα στον μήνα. Η καχυποψία και τα κακά σχόλια για τους συνεργάτες σου δεν χωράνε αυτή την εβδομάδα, βάλ’ το στον νου σου. Στα ερωτικά σου νιώθεις ακόμα μια ανασφάλεια η οποία έχει προκληθεί από την πανσέληνο και μετά.

cosmictelegram

Δεν θα έλεγε κανείς πως μπήκε μια καλή εβδομάδα, Καρκίνε μου. Έχεις ένα προαίσθημα ότι όλοι πάνε να σε εξαπατήσουν και να σε φάνε οικονομικά, πράγμα το οποίο δεν είναι και εντελώς ψέμα. Σου έχουν μείνει κατάλοιπα νεύρων… μάλλον από την πανσέληνο θα είναι! Στα γκομενικά αν οργανωθείς λίγο καλύτερα και κατάστρωσης ένα σχέδιο κατάκτησεις του ατόμου που έχεις στο μυαλό σου, θα το φέρεις εις πέρας. Εσύ που είσαι σε σχέση περιόρισε την γκρίνια και προσπάθησε να δίνεις λίγο παραπάνω σημασία στο ταίρι σου.

cosmictelegram