Ξεχύθηκαν στις παραλίες της Αττικής οι Αθηναίοι – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι παραλίες  γέμισαν σήμερα,  καθώς πολλοί Αθηναίοι  δεν πτοήθηκαν από τη συννεφιά και εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες, όπως φαίνεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες  από την  Α' Πλαζ  της Βούλας. Πάντως αρκετοί επέλεξαν να κάνουν μόνο ηλιοθεραπεία, ενώ οι λουόμενοι ήταν λιγότεροι αν και η θερμοκρασία του νερού στη συγκεκριμένη παραλία είναι στους 21°C, σύμφωνα με το meteo.gr. } else { ...

Δείτε επίσης

750 κάμερες προβλέπει ο σχεδιασμός να αναπτυχθούν στην Αττική τόσο για την αντιμετώπιση της κίνησης όσο και για την εγκληματικότητα.

iefimerida

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης ο οποίος είχε βάρδια το βράδυ που έχασε την ζωή του ο Αντώνης Καρυώτης όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη πλοίου.

iefimerida

Στον πρώτο μήνα λειτουργίας του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2023 της ΔΥΠΑ, ενεργοποιήθηκαν συνολικά 90.981 voucher.

iefimerida

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας στον Πειραιά εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

iefimerida

Ο αξιωματικός του Λιμενικού που ελέγχεται για τις ενέργειές του στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, προήχθη σε υψηλόβαθμη θέση,.

iefimerida