Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για την οπαδική επίθεση στον 50χρονο -Έρευνα για την επιδρομή σε τρία σχολεία

Παρενέβη εισαγγελέας για το επεισόδιο με πρωταγωνιστές τέσσερις ανηλίκους στον Βόλο, οι απείλησαν την περασμένη Τρίτη (31/1) να χτυπήσουν 50χρονο έξω από το Πολυκλαδικό στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, σημειώθηκε επιδρομή από 20 άτομα που κρατούσαν καδρόνια και επέβαιναν σε μηχανάκια, σε τρία σχολεία του Βόλου.Σύμφωνα μετο gegonota.news, η Αστυνομική ΔιεύθυνσηΜαγνησίας ερευνά την υπόθεση στην οποίαεμπλέκονται μαθητές και εξωσχολικοίαπό το Βόλο, χωρίς ακόμη να έχουν γίνειπροσαγωγές. «Γίνεται έρευνα, εξετάζονταιάτομα, αλλά δεν προχωρήσαμε σε προσαγωγές»,ήταν η απάντηση υψηλόβαθμου αξιωματικού.Οι τρειςδιευθυντές των σχολείων του Βόλου πουδέχτηκαν τραμπούκικη επιδρομή απόμαθητές και εξωσχολικούς, που κρατούσανκαδρόνια, κατέθεσαν μηνύσεις. Τα σχολείαπου έγιναν οι ζημιές ...

Δείτε επίσης

«Όλα έγιναν κατόπιν εορτής», κατέθεσε στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος.

iefimerida

Έληξε, σήμερα (23/3), κατόπιν απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής Σπουδαστών Δραματικών Σχολών, η κατάληψη στο κτήριο Τσίλλερ, με την εξέλιξη αυτή ν' αποτελεί έναυσμα για την άμεση επανεκκίνηση των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου και για την ομαλή επαναλειτουργία του διοικητικού και τεχνικού έργου στο κτήριο.

iefimerida

«Όλα έγιναν κατόπιν εορτής», κατέθεσε στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος.

iefimerida

Δείτε όσα συζήτηση η ιστορικός και καθηγήτρια του ΕΚΠΑ με τον φιλόσοφο στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

protothema

Πώς λειτουργούσε αυτή η αίρεση και πώς την εκμεταλλεύτηκε το δίκτυο υποστήριξης της κατασκόπου.

in.gr

Ο δικαστικός πραγματογμώμονας, στην κατάθεσή του στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αναφέρθηκε ξανά στην αναγκαιότητα της εισήγησης για την απομάκρυνση των κατοίκων, που δεν δόθηκε ποτέ.

in.gr

Ξεσπάει ο πατέρας του 32χρονου που ψάχνει τη σύντροφό του και το παιδί τους, «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου»

newsbomb

Τέμπη : Στον εφέτη-ανακριτή όλα τα έγγραφα για την επικινδυνότητα το σιδηροδρομικών διαδρομών

newsbomb