Τουρισμός υγείας: Μια διαρκώς αυξανόμενη δυνητική αγορά -Οι προοπτικές

Ο Τουρισμός Υγείας αποτελεί μια νέα, ραγδαία, εξελισσόμενη μορφή τουρισμού με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.Αυτό τονίζει σε ανακοίνωση του ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, με αφορμή την πρόσφατη διοργάνωση του Forum Υγείας 1-3 Οκτωβρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με την συμμετοχή επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων των τομέων υγείας και τουρισμού. ΕΛΛΑΔΑ  01/10/2022  09:25 Αθλητικός τουρισμός: Τέσσερα μεγάλα ραντεβού το Φθινόπωρο -Συνδυάζουν φύση, πολιτισμό, γαστρονομία ΕΛΛΑΔΑ  03/10/2022  14:25 Γιατί τα World Travel Awards ανέδειξαν την Αττική ως τον κορυφαίο προορισμό για όλο ...

Δείτε επίσης

«Δεν γινόταν έργο προς όφελος των παιδιών. Τα χρήματα που συγκεντρώνονταν από τον κόσμο δεν πήγαιναν υπέρ των παιδιών», δήλωσε ο Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας για την «Κιβωτό του Κόσμου».

iefimerida

Το ζώο όρμησε κατά πάνω της και τη χτύπησε με δύναμη στην σπονδυλική στήλη

protothema

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 7 περίπου το πρωί της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου με συνέπεια να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

iefimerida

«Έζησα με τη βοήθεια της Παναγίας», λέει η 58χρονη υπάλληλος του Δήμου Βόλου . Περιγράφει καρέ- καρέ τη σκηνή του τρόμου.

newsbomb

Καταδρομική επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχθηκε τη νύχτα διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ, στην οδό Εγνατία.

iefimerida

«Δεν γινόταν έργο προς όφελος των παιδιών», τόνισε ο Γιώργος Σταμάτης

protothema

Η ζήλια - υποστηρίζει ο καθ΄ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά - όπλισε το χέρι του

in.gr