Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο - Πώς ξέσπασε

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο μετά που ξέσπασε φωτιά σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης.Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης επί της οδού Γεωργίου στον Ασπρόπυργο Αττικής.Πώς ξέσπασε η φωτιάΣύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 3:30.Στον υπαίθριο χώρο βρίσκονταν πολλά και εύφλεκτα υλικά που συνέβαλαν στο να πάρει η πυρκαγιά μεγαλύτερες διαστάσεις και να δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα δυσχεραίνοντας το έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 11 οχήματα.Η ανάρτηση της ΠυροσβεστικήςΥπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης επί της οδού Αγίου Γεωργίου στον Ασπρόπυργο Αττικής.— Πυροσβεστικό ...

Δείτε επίσης

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας στον Πειραιά εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

iefimerida

Ο αξιωματικός του Λιμενικού που ελέγχεται για τις ενέργειές του στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, προήχθη σε υψηλόβαθμη θέση,.

iefimerida

«Καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο έχει τεκμηριωθεί από μία νέα αρχική μελέτη. Αυτό έχουμε καταλάβει. Και ορθώς έγινε αυτή η εκκένωση» σημείωσε ο καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών ΕΜΠ, Κώστας Σπυράκος, αναφερόμενος στα προβλήματα στατικότητας του ΟΑΚΑ.

iefimerida

Μείωση 2,2% στους θανάτους - Αυξήθηκαν γάμοι και σύμφωνα συμβίωσης

protothema

Περαιτέρω μείωση κατά 10,3% σημείωσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα πέρυσι και ανήλθαν σε 76.541 (39.558 αγόρια και 36.983 κορίτσια) σε σχέση με το 2021 που ήταν 85.346 (43.998 αγόρια και 41.348 κορίτσια) συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

iefimerida

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε επαρχιακές οδούς της Καρδίτσας.

iefimerida

Προφανώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί είπε ο Κώστας Σπυράκος ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής που το συνέταξε - «Δεν πιστεύω ότι οι εργασίες μπορεί να ολοκληρωθούν σε λίγους μήνες»

protothema