Τα ταξίδια που έκανε η Μαρία Τσάλλα -Με αυτή τη δικαιολογία εξαφανίστηκε, το τελευταίο στίγμα του κινητού της

Σε πέντε χώρες, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ταξίδεψε χρησιμοποιώντας το πλαστό περουβιανό διαβατήριό της η Μαρία Τσάλλα ή Irena S.Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, κατά την πρώτη φάση της παραμονής της στην Ελλάδα πάντως η Irena S. χρησιμοποιούσε πλαστογραφημένο διαβατήριο υπηκόου Περού. Προέκυψε ότι χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο διαβατήριο είχε ταξιδέψει σε Μεξικό, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία. Αφού απέκτησε ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα υπό τα στοιχεία «Μαρία Τσάλλα» οι ελληνικές αρχές έχουν διαπιστώσει ότι πραγματοποίησε τουλάχιστον ένα ταξίδι στη Γαλλία. Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha ανέφεραν ότι η Μαρία Τσάλλα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα έκανε ...

Δείτε επίσης

Άγνωστος τηλεφώνησε και ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτήριο... βόμβα Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου

zougla

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά επίσης κλήτευση της καρδιολόγου Αγγελικής Καρατζά

lifo

Ένοχη κρίθηκε την Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια κοινωνική φροντίστρια σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με ειδικές ανάγκες του Βόλου, διότι από αμέλειά της 11χρονο παιδί έπεσε από την καρέκλα στο πάτωμα και έσπασε τα δόντια του.

iefimerida

Οι έρευνες συνεχίζονται με επίκεντρο κι αλλά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας 46χρονος γιατρός σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

popaganda

Η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ τα δικαστήρια εκκενώθηκαν προκειμένου να ελεγχθεί το κτήριο

protothema

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε σήμερα μήνυση στους παιδιάτρους του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα και την οδήγησε σε τετραπληγία.

in.gr

Πλήθος κόσμου στα δικαστήρια την ώρα της μεταγωγής - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

protothema

Μήνυση κατά των γιατρών του Καραμανδάνειου κατέθεσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

popaganda