Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

Η ενεργοποίηση του 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων προς κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη, για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων που αφορούν στην επερχόμενη κακοκαιρία.

Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε ότι όλος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας είναι ήδη σε αυξημένη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα όποια προβλήματα προκύψουν εξαιτίας των επερχόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το ΕΣΚΕΔΙΚ έχουν ήδη ενημερώσει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και όλες ...

Δείτε επίσης

Ο 19χρονος ψέλλισε «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα

in.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Φάντασμα της όπερας» και κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

iefimerida

«Βρήκαμε τον Άλκη Καμπανό πεσμένο στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος, ήταν λες και μπήκαμε σε σφαγείο». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, όσα είδε όταν έφτασε στο σημείο που σημειώθηκε η άγρια δολοφονική επίθεση στον Άλκη και την παρέα του στην περιοχή της Χαριλάου.

iefimerida

Ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, Κωνσταντίνος Συνολάκης, έδωσε ανησυχητική απάντηση... σεισμός Ρίχτερ Κωνσταντίνος Συνολάκης

zougla

Οι Τούρκοι πολίτες υποδέχονται με τον πιο θερμό τρόπο τη βοήθεια που στέλνει η Ελλάδα.

in.gr

Ένας 55χρονος αλλοδαπός ναυτικός, μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου, σημαίας Παναμά, τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης (7/2) στη θαλάσσια περιοχή Καλαμακίου Κορινθίας.

iefimerida

Αγνοούνται πάνω από δύο εβδομάδες

protothema