Πώς δρούσαν οι μαφιόζοι που έδιναν διπλώματα οδήγησης σε αλλοδαπούς

Zougla newsroom

Το «μαύρο» για να γίνει, ήθελε ένα «γρήγορο» ώστε τα «σκυλιά» να είναι ικανοποιημένα. Αυτές ήταν μερικές από τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορούνται ότι μπροστά στα χιλιάδες ευρώ που έβαζαν στις τσέπες τους, δεν τους ενδιέφερε αν έδιναν διπλώματα οδήγησης σε «άτομα που -υπό κανονικές συνθήκες- θα αποτύγχαναν στις σχετικές εξετάσεις» όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου της αστυνομίας. 

«Μαύρο» αποκαλούσαν την όλη διαδικασία και «γρήγορο» τα δώρα που έκαναν στους επιόρκους υπαλλήλους της Περιφέρειας ενώ «σκυλιά» ονόμαζαν τους υποψήφιους οδηγούς. 

Η zougla.gr παρουσιάζει τις μαφιόζικες μεθόδους που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης ...

Δείτε επίσης

«Δεν ζητάω τον οίκτο κανενός. Ούτε ελεημοσύνη. Ζητάω απλά δικαιοσύνη στις συντάξεις που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Είναι συντάξεις πείνας. Δεν ξέρω πώς τα βγάζω πέρα», λέει ο Τέρης Χρυσός.

popaganda

Το βρέφος είναι εκτός κινδύνου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις.

in.gr

Επιβεβαιώθηκε και ο θάνατος του κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους

protothema

Η ιδιοκτήτρια και η κόρη της καταγγέλλουν κατάχρηση εξουσίας – Είχαν προφυλακιστεί μετά τις καταγγελίες για τους θανάτους ηλικιωμένων

protothema

Εντοπίστηκαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως ο κυβερνήτης του F-4 Phantom που κατέπεσε δυτικά του Κατακόλου είναι νεκρός- Ο Σμηναγός (Ι) Ευστάθιος Τσιτλακίδης ήτ

newsbomb

Η σύλληψη έγινε σε οικισμό Ρομά στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

protothema

Την οικογένεια του αγνοούμενου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, στον Γρανίτη Δράμας, επισκέπτεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

iefimerida

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ μετεωρολόγων με αφορμή τον χιονιά που ακόμη παραμένει άγνωστο εάν θα χτυπήσει την Αττική.

iefimerida