ΠΟΕΔΗΝ: Ο θάνατος 15 παιδιών σε νοσοκομεία αναδεικνύει τις ελλείψεις του ΕΣΥ

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημείωσε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση των παιδοχειρουργικών νοσοκομείων.Τα προβλήμα και τις ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας φέρνει στην επιφάνεια η υπόθεση του καρδιοχειρουργού που ελέγχεται για το θάνατο 15 παιδιών, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, η υπόθεση που εξετάζεται από την Ελληνική Αστυνομία αναδεικνύει τη διαχρονική έλλειψη παιδοκαρδιοχειρουγικών κλινικών στο ΕΣΥ.Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ ξεκαθαρίζει ότι ο συγκεκριμένος καρδιοχειρουργός τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε καμία εργασιακή σχέση με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, αλλά χειρουργούσε παιδιά στο Παίδων «Αγία Σοφία» έως το Φλεβάρη του 2021, συνεργαζόμενος με το νοσοκομείο.Σύμφωνα με τον ...

Δείτε επίσης

Σε ορισμένα σημεία ο όγκος του νερού που έπεσε ήταν τέτοιος, που «εξαφάνισε» μέχρι και τα πεζοδρόμια

protothema

Ήδη, τα περισσότερα προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν απομακρυνθεί

lifo

Τεράστια προβλήματα έχουν προκύψει στη βόρεια Εύβοια εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias.

iefimerida

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

iefimerida

Νέα κόντρα μετεωρολόγων με αφορμή τη νέα κακοκαιρία που προέβλεψε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Μια κακοκαιρία που όπως είπε αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα αφορά το διάστημα Παρασκευή με Κυριακή.

iefimerida

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη βόρεια Εύβοια εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias.

iefimerida

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα στο Σύνταγμα μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, μαζί με τον πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο, συνομιλώντας με πολίτες, αγκαλιάζοντας σκυλάκια και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

iefimerida