Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου - Μαζεύουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες τα νερά

Όλα αυτά γίνονται σε μια χρονική συγκυρία όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην αιχμή της και η Ρόδος έγινε για μια ακόμη φορά ρεζίλι στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών.Προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την Κυριακή τη Ρόδο, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρατηρούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, το οποίο πλημμύρισε.Οι εικόνες είναι τριτοκοσμικές με τους εργαζομένους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του αεροδρομίου, το οποίο σε ορισμένα σημεία έχει μετατραπεί σε μία μικρή λίμνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πλημμύρισαν οι δρόμοι στη Ρόδο - Στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί Μάλιστα όλα αυτά ...

Δείτε επίσης

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Τα σημεία του οδικού δικτύου που έχουν κλείσει

protothema

Πρόκειται για 41χρονο που συνελήφθη στα ΚΤΕΛ του Κηφισού

protothema

Τεράστια προβλήματα έχουν προκύψει στη βόρεια Εύβοια εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias.

iefimerida

Συνεχίζει την επέλασή της η κακοκαιρία Elias, σφυροκοπώντας την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της βόρειας Εύβοιας, ενώ νέο μήνυμα του 112 έφτασε στους κατοίκους του Σωτηρίου, ώστε να απομακρυνθούν προς Λάρισα.

iefimerida

Απίστευτη αγριότητα από τους ληστές, που προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αυτοκίνητο – Οι δράστες που είναι Ρομά επιτέθηκαν στον πατέρα της ιδιοκτήτριας του πρατηρίου

protothema

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Σεπτεμβρίου, στην Αργυρούπολη.

iefimerida

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους στο Σωτήριο Λάρισας, προκειμένου να απομακρυνθούν προς Λάρισα λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Elias.

iefimerida