Παραλογισμός: Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν «υπουργείο θεραπειών» στην Αράχωβα

«Υπουργείο Θεραπειών» στην Αράχωβα ίδρυσαν ομοιδεάτες της ομάδας «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος» Μπορεί σε τέσσερα από τα μέλη της ομάδας «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος» να ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αντιποίηση αρχής, παραβίαση περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φθορά ξένης περιουσία και παράνομη βιντεοσκόπηση, για τους παράνομους ελέγχους που έκαναν σε διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ντυμένοι με στολές και με σύμβολα του Σώματος Θεματοφυλακής, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν τους πτοεί.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΈνας εκ των «Θεματοφυλάκων» σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο αναφέρεται στο «υπουργείο Θεραπειών». Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στο κατάστημα αυτό οι ...

Δείτε επίσης

Για την πορεία της πανδημίας και τον αυξημένο αριθμό θανάτων από Covid-19 μίλησε ο διδάκτωρ μοριακής βιολογίας, Γιάννης Πρασσάς.

in.gr

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμ

protothema

Σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σ

protothema

Τα 46 σημεία και οι ώρες για τη δειγματοληψία

athensvoice

35 φιάλες αίματος, συγκεντρώθηκαν στην «Τράπεζα Αίματος» του Δήμου Σαρωνικού, μετά την εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε.

in.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε σε διώροφη διπλοκατοικία που βρίσκεται εντός συγκροτήματος κατοικιών στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

newsbomb

Αντιεμβολιαστές έγραψαν συνθήματα έξω από το ιατρείο της

athensvoice

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε συγκρότημα κατοικιών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

protothema