Ντοκουμέντο: Άγνωστοι πυρπόλησαν με μολότοφ κατάστημα επίπλων στην Παραλιακή απέναντι από club γεμάτο κόσμο!

Η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφαλειας Αττικής έχει αναλάβει την εξιχνίαση της περίεργης υποθέσης με τον εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο άγριο ξημέρωμα του Σαββάτου. Όπως φαίνεται από το βίντεο του protothema.gr, κουκουλοφόροι πλησιάζουν με ένα μηχανάκι το κατάστημα. Ο ένας εξ αυτών κατεβαίνει και αφού σπάει την τζαμαρία, στη συνέχεια ρίχνει το εύφλεκτο υγρό και βάζει φωτιά. Ακολουθούν εκρήξεις και όπως φαίνεται και στο υλικό εκείνη την ώρα παρέα νεαρών που βρίσκονταν απέναντι από τον στόχο των αγνώστων, παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το σκηνικό του τρόμου να ξεδιπλώνεται καρέ - καρέ μπροστά στα μάτια τους. Παράλληλα, ο κουκουλοφόρος τρέχει ...

Δείτε επίσης

Συνολικά 2.385 κλήσεις έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως σήμερα στις 07:00.

iefimerida

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 εκλέγονται οι αρχές των 332 Δήμων και των 13 Περιφερειών της χώρας με πενταετή θητεία. Δηλαδή, οι Δήμαρχοι, τα Δημοτικά Συμβούλια και τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων (ή οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων με πληθυσμό κάτω των 200 κατοίκων) και αντίστοιχα οι Περιφερειάρχες και τα Περιφερειακά Συμβούλια.

iefimerida

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων επίσημη εκδήλωση για την εγγραφή των χρηστηρίων ελασμάτων της Δωδώνης, στον κατάλογο της UNESCO «Μνήμη του Κόσμου», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.

iefimerida

Οι διακοπές συνεχίζονται με υψηλές προ-κρατήσεις στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, σε Πελοπόννησο και Κυκλάδες, έως και το πρώτο πενθήμερο του Οκτωβρίου.

iefimerida

Οι διακοπές συνεχίζονται με υψηλές προ-κρατήσεις στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, σε Πελοπόννησο και Κυκλάδες, έως και το πρώτο πενθήμερο του Οκτωβρίου.

iefimerida

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/10) σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας.

iefimerida

Εγκλωβισμένοι και χωρίς καμία πρόσβαση στο οδικό δίκτυο παραμένουν 350 κάτοικοι στη Δράκεια Πηλίου, εξαιτίας κατεστραμμένων δρόμων από την κακοκαιρία «Elias».

iefimerida