Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Ποινική δίωξη στον «πιστολέρο»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας.Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση που πραγματοποίησε στο Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας ένας ένοπλος άνδρας εισήλθε εντός αυτού και άρχισε να πυροβολεί προκαλώντας φθορές και τραυματίζοντας ελαφρά τη φύλακα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ένοπλος άνοιξε πυρ στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας ...

Δείτε επίσης

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας Elias στη χώρα, η οποία όσο θα προχωρούν οι ώρες θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

iefimerida

Διευκρινίσεις σχετικά με το μήνυμα του 112 που έφτασε λανθασμένα και σε πολίτες της Αττικής εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, αναφέροντας πως είχε να κάνει με την εμβέλια ορισμένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

iefimerida

Σε έναν συλλέκτη εκτιμάται πως ανήκει το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε αποθήκη κτιρίου στο Κολωνάκι.

iefimerida

Η αφαίρεση - λήψη οργάνων έγινε τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου 2023 στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας από ειδική ομάδα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

protothema

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Κορινθίας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη.

iefimerida

Μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία Elias εστάλη σε Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, ενώ, κατά λάθος, το μήνυμα έλαβαν και οι κάτοικοι της Αττικής στις 16:30 της Τρίτης.

iefimerida

Το τέλος της κακοκαιρίας «θα πάρει παράταση» τόνισε ο μετεωρολόγος εκτιμώντας ότι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν «σίγουρα μετά την Πέμπτη»

lifo