Μαρία Τσάλλα: Αυτή είναι η φωτογραφία στην ταυτότητά της, για πρώτη φορά ολόκληρο το πρόσωπό της

Τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή, ενδεχομένως την βοήθησαν αλλά και τον κύκλο που ενδεχομένως επιχείρησε να στήσει στην Ελλάδα η Ρωσίδα κατάσκοπος που κυκλοφορούσε ως Μαρία Τσάλλα ερευνούν οι αρχές. Πάντως οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν η Μαρία Τσάλλα, η υπάλληλός της, άνθρωποι της γειτονιάς, ακόμη και ο καθηγητής ιδιοκτήτης φροντιστηρίων σύντροφός της δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό για την δράσης της Ρωσίδας κατασκόπου την οποία γνώρισαν ως Μαρία Τσάλλα, ομογενή που είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Η ίδια επιμελώς κάλυπτε τα ίχνη της και την πραγματική της ταυτότητα και ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στα ...

Δείτε επίσης

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Δήμτσας στο MEGA.

in.gr

Τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο σπίτι του ο 44χρονος προχωρούσε σε γεννετήσιες πράξεις που ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες μαθήτριες

protothema

Αποκτήθηκαν λαθραία και διακινήθηκαν παράνομα, ακόμα και σε οίκο δημοπρασιών

lifo

Αναβίωσε την Τρίτη (21/3), η δίκη για τον βιασμό της 15χρονης από τον 47χρονο πατέρας της, στη Λάρισα.

iefimerida

Την πρώτη της κατάθεση έδωσε, παρουσία παιδοψυχολόγου, χθες, η 14χρονη θύμα μαστροπών η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ και πλέον φιλοξενείται στη δομή του υπ. Δικαιοσύνης στο Φάληρο «Το σπίτι του παιδιού».

iefimerida

Έναν οδηγό για το πώς αμείβεται η εργασία, στον ιδιωτικό τομέα, κατά την εορτή της 25ης Μαρτίου δημοσίευσαν η ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ)

iefimerida

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ της Τρίτης (21/3), στην περιοχή της Ακρόπολης, στην οδό Δανίλη.

iefimerida