Λογαριασμοί ρεύματος: Θέμα ημερών τα νέα τιμολόγια, χωρίς τη ρήτρα αναπροσαρμογής -Τι αλλάζει

Νέα τιμολόγια ρεύματος θα ανακοινώσουν έως την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιουλίου όλοι οι προμηθευτές, τα οποία δεν θα περιλαμβάνουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής.Τα τιμολόγια αυτά θα ισχύσουν από την 1η Αυγούστου. Η κυβέρνηση φιλοδοξεί με το συνδυασμό των μέτρων που τίθενται σε εφαρμογή στη χονδρική και τη λιανική αγορά, να απορροφήσει πάνω από το 70% της αύξησης των τιμών και να "προσγειώσει" το κόστος της κιλοβατώρας κοντά στο επίπεδο του περασμένου φθινοπώρου.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΑπό την άλλη πλευρά, οι εξελίξεις στη διεθνή αγορά ως προς την τιμή του φυσικού αερίου δεν είναι ευνοϊκές και πηγές της αγοράς εκφράζουν επιφυλάξεις ...

Δείτε επίσης

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για λάθος του κόμματος της αντιπολίτευσης επί της πολιτικής ουσίας

newsbomb

Η ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία ζητάει από τον Οικουμενικού Πατριάρχη και την Εκκλησία της Ελλάδας να καταδικάσουν ως «σχισματική» τη δράση της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

iefimerida

Σε σοκαριστική καταγγελία προέβη 30χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δήλωσε ότι επί χρόνια την κακοποιούσε ο αδελφός της.

iefimerida

Αποκλείστηκε η περιοχή - Επί τόπου κλιμάκιο του Στρατού Ξηράς για την απενενεργοποίηση του βλήματος

protothema

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε πριν από λίγο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου για τα αίτια του αδιανόητου δυστυχήματος με την πτώση τεράστιου δέντρου, που καταπλάκωσε και σκότωσε τον 51χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης.

iefimerida

Συνελήφθη ο προϊστάμενος Πρασίνου του δήμου Ηρακλείου, για τον θάνατο του 51χρονου από πτώση δέντρου, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

iefimerida

Το θύμα, το οποίο έχει πολλαπλά τραύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ασύλληπτος ο δράστης

protothema