Κοζάνη: Στην κυκλοφορία ξανά η Γέφυρα των Σερβίων μετά από 2,5 μήνες

Στην κυκλοφορία δόθηκε ξανά, γύρω στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, η Γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη κι ενώ προηγήθηκε η τέλεση αγιασμού. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } setTimeout(() => { ...

Δείτε επίσης

Ο 27χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Έμμας, ωστόσο η απάντηση της μητέρας ήταν αφοπλιστική -  «Δεν μου πάτησε τον κάλο για να μου ζητήσει συγγνώμη... το παιδί μου πάτησε» - Δείτε βίντεο

protothema

Απαρηγόρητοι παραμένουν ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του για την αδόκητο χαμό του 11χρονου γιου τους στους Φούρνους Ικαρίας.

iefimerida

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα, συνεπεία πνευμονοπάθειας και λήψης κατασταλτικών φαρμάκων, απέδωσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, κατά τη διάρκεια κατάθεσης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

iefimerida

Πάνω από 20 φορές είχε απασχολήσει τις Αρχές, από το 2015, ένας 42χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για πλήθος ποινικών αδικημάτων σε πολλές περιοχές της Αττικής.

iefimerida

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα συνεπεία πνευμονοπάθειας και λήψης κατασταλτικών φαρμάκων απέδωσε το θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, κατά τη διάρκεια κατάθεσης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

iefimerida

Η σύγκρουση τριών οχημάτων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο έχει φέρει μεγάλη δυσκολία στην κίνηση στην Αττική Οδό.

iefimerida

Ο 27χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Έμμας, ωστόσο η απάντηση της μητέρας ήταν αφοπλιστική -  «Δεν μου πάτησε τον κάλο για να μου ζητήσει συγγνώμη... το παιδί μου πάτησε και το κάνει πριν το δικαστήριο»

protothema

Στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο πόδι  - Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και στη συνέχεια την παρέλαβε το ΕΚΑΒ

protothema