Και η ΕΥΠ στις έρευνες για το δυστύχημα στη Λιβύη -Οι πρώτες ενδείξεις επιβεβαιώνουν τροχαίο

Στις έρευνες για το δυστύχημα στη Λιβύη συμμετέχει και η ΕΥΠ, συνδράμοντας το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΞ με πληροφορίες.Ενώ η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον θάνατο των πέντε Ελλήνων στη Λιβύη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ενώ βρίσκονταν στη χώρα ως μέλη της ελληνικής αποστολής για βοήθεια, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel με καταστροφικές πλημμύρες και χιλιάδες νεκρούς.Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΥΠ στις έρευνες ενεργοποιήθηκαν συνεργασίες, πηγές και πληροφοριακά δεδομένα από τη περιοχή της Λιβύης. ΕΛΛΑΔΑ  18/09/2023  19:14 Τραγωδία στη Λιβύη: Η κόρη του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη ...

Δείτε επίσης

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα, συνεπεία πνευμονοπάθειας και λήψης κατασταλτικών φαρμάκων, απέδωσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, κατά τη διάρκεια κατάθεσης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

iefimerida

Πάνω από 20 φορές είχε απασχολήσει τις Αρχές, από το 2015, ένας 42χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για πλήθος ποινικών αδικημάτων σε πολλές περιοχές της Αττικής.

iefimerida

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα συνεπεία πνευμονοπάθειας και λήψης κατασταλτικών φαρμάκων απέδωσε το θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, κατά τη διάρκεια κατάθεσης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

iefimerida

Ο 27χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Έμμας, ωστόσο η απάντηση της μητέρας ήταν αφοπλιστική -  «Δεν μου πάτησε τον κάλο για να μου ζητήσει συγγνώμη... το παιδί μου πάτησε και το κάνει πριν το δικαστήριο»

protothema

Η σύγκρουση τριών οχημάτων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο έχει φέρει μεγάλη δυσκολία στην κίνηση στην Αττική Οδό.

iefimerida

Στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο πόδι  - Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και στη συνέχεια την παρέλαβε το ΕΚΑΒ

protothema

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική οδό με τη σύγκρουση τριών οχημάτων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

protothema

«Ενισχύουμε τον θεσμό του προσωπικού βοηθού, επεκτείνοντάς τον σε όλη την Ελλάδα», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

iefimerida