Ηράκλειο: Αγωνία για την 40χρονη νηπιαγωγό που πήγε στον οδοντίατρο και κατέληξε στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 40χρονη νηπιαγωγός μετά από την επίσκεψή της στον οδοντίατρο. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } setTimeout(() => { ...

Δείτε επίσης

Στον πρώτο μήνα λειτουργίας του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2023 της ΔΥΠΑ, ενεργοποιήθηκαν συνολικά 90.981 voucher.

iefimerida

Ο αξιωματικός του Λιμενικού που ελέγχεται για τις ενέργειές του στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, προήχθη σε υψηλόβαθμη θέση,.

iefimerida

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας στον Πειραιά εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

iefimerida

«Καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο έχει τεκμηριωθεί από μία νέα αρχική μελέτη. Αυτό έχουμε καταλάβει. Και ορθώς έγινε αυτή η εκκένωση» σημείωσε ο καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών ΕΜΠ, Κώστας Σπυράκος, αναφερόμενος στα προβλήματα στατικότητας του ΟΑΚΑ.

iefimerida

Μείωση 2,2% στους θανάτους - Αυξήθηκαν γάμοι και σύμφωνα συμβίωσης

protothema

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε επαρχιακές οδούς της Καρδίτσας.

iefimerida