Ηλιακός θερμοσίφωνας: Ο κανονισμός πολυκατοικίας στο «παιχνίδι» για τις αιτήσεις στο gov.gr - zarpanews.gr

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας με επιδότηση μέσα από το Ανακυκλώνω Αλλάζω Θερμοσίφωνα ξεκινάει το επόμενο χρονικό διάστημα και ο οδηγός του προγράμματος δείχνει για επιδοτήσεις έως 900 ευρώ. Το πρόγραμμα έχει μια σειρά από κριτήρια και προϋποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα ο δικαιούχος που έχει διαμέρισμα σε πολυκατοικία θα πρέπει να δηλώσει το ισχύει στον σχετικό κανονισμό, καθώς ο ηλιακός θερμοσίφωνας θα τοποθετηθεί σε κοινόχρηστο χώρο. Συγκεκριμένα κατά την υποβολη της αίτησης θα πρέπει να δηλωθούν όσα ισχύουν σύμφωνα με τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως τις παλαιότερες πολυκατοικίες. Ειδικότερα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δηλώσει ότι στην κατοικία ...

Δείτε επίσης

«Για να μπορέσω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα έπρεπε να υποστώ σωματική και ψυχική βία για 25 χρόνια»

lifo

«Όλα έγιναν κατόπιν εορτής», κατέθεσε στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος.

iefimerida

«Όλα έγιναν κατόπιν εορτής», κατέθεσε στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος.

iefimerida

Έληξε, σήμερα (23/3), κατόπιν απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής Σπουδαστών Δραματικών Σχολών, η κατάληψη στο κτήριο Τσίλλερ, με την εξέλιξη αυτή ν' αποτελεί έναυσμα για την άμεση επανεκκίνηση των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου και για την ομαλή επαναλειτουργία του διοικητικού και τεχνικού έργου στο κτήριο.

iefimerida

Πώς λειτουργούσε αυτή η αίρεση και πώς την εκμεταλλεύτηκε το δίκτυο υποστήριξης της κατασκόπου.

in.gr

Ξεσπάει ο πατέρας του 32χρονου που ψάχνει τη σύντροφό του και το παιδί τους, «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου»

newsbomb

Ο δικαστικός πραγματογμώμονας, στην κατάθεσή του στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αναφέρθηκε ξανά στην αναγκαιότητα της εισήγησης για την απομάκρυνση των κατοίκων, που δεν δόθηκε ποτέ.

in.gr