Ιερώνυμος: Αντιπροσωπεία του Βατικανού θα επισκεφθεί την Παρασκευή τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος θα υποδεχθεί την Παρασκευή αντιπροσωπεία από το Βατικανό, με αφορμή την παράδοση τριών θραυσμάτων από τα Μουσεία του Βατικανού στο Μουσείο της Ακρόπολης.Η επίσημη τελετή επανένωσης των τριών θραυσμάτων που προσέφερε ο Πάπας Φραγκίσκος στον Αρχιεπίσκοπο, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 17:30, στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία του πρωθυπουργού, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής. ΕΛΛΑΔΑ  22/03/2023  17:59 Στη Δαμασκό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εκκλησία της Ελλάδος και "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" κάνουν πράξη αγάπης για τους σεισμόπληκτους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  07/03/2023  16:47 Επιστρέφουν την Τετάρτη τα ...

Δείτε επίσης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας.

in.gr

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

in.gr

Τέθηκε σε αργία με απόφαση του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐα

protothema

Όλα αυτά γίνονται σε μια χρονική συγκυρία όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην αιχμή της και η Ρόδος έγινε για μια ακόμη φορά ρεζίλι στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών.

in.gr