Ιατροδικαστής για φωτιά στο Μάτι: Ποτέ μέχρι σήμερα, μέσα σε δύο ημέρες, δεν νεκροτομήθηκαν τόσες πολλές σοροί

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές στην τριαντάχρονη πορεία του χαρακτηρίζει τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης. «Παρά την εξοικείωσή μας με το συγκεκριμένο αντικείμενο, δεν παύει να είναι έκδηλη η αγωνία και η λύπη στο πρόσωπο του ιατροδικαστή», τονίζει.Ο ίδιος προσθέτει ότι ήταν δύσκολες αποστολές ...

Δείτε επίσης

Μέχρι και χθες, Τρίτη, υπήρχαν περιοχές στις οποίες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν οι διασώστες, τόνισε στο Mega ο Κώστας Συνολάκης, ακαδημαϊκός καθηγητής Φυσικών Καταστροφών.

iefimerida

Επεισαν τον πωλητή να τους δώσει τους προσωπικούς κωδικούς του e-banking του, με το πρόσχημα ότι θα κατέθεταν ηλεκτρονικά το αντίτιμο

protothema

Χτύπησαν την υπάλληλο και στην συνέχεια επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα

lifo

Χτύπησαν την υπάλληλο και στην συνέχεια επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα

lifo

Αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια αρπάζοντας φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά

protothema

H κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που χτύπησε σφοδρά ολόκληρη τη χώρα, έπληξε σφοδρά και την Μαγνησία και ειδικότερα τον Βόλο, με τα χιόνια να φτάνουν μέχρι και την παραλία.

iefimerida

Ο 19χρονος ψέλλισε «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα

in.gr

«Βρήκαμε τον Άλκη Καμπανό πεσμένο στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος, ήταν λες και μπήκαμε σε σφαγείο». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, όσα είδε όταν έφτασε στο σημείο που σημειώθηκε η άγρια δολοφονική επίθεση στον Άλκη και την παρέα του στην περιοχή της Χαριλάου.

iefimerida