Η Βασιλική Μιλλούση εμφανίστηκε στο Next Top Model

Καλεσμένη στο GNTM βρέθηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής στην Δοκό Ισορροπίας, Βασιλική Μιλλούση. Σκοπός της να διδάξει στα κορίτσια τρόπους να ισορροπούν μιας που όπως φάνηκε θα τους χρειαζόταν στην επόμενη «δοκιμασία». Στο σπίτι του GNTM στήθηκε δοκός και τα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν σε αυτή με τρόπο έτσι ώστε να μην πέσουν, αλλά ταυτόχρονα να δείχνουν όμορφες. Πριν ακόμα περάσουν στη δουλειά όμως, η Εύη Ιωαννίδου δεν έχασε την ευκαιρία να της κάνει μια σφιχτή αγκαλιά μιας και οι δυο τους είχαν μοιραστεί στιγμές και στο Nomads. Δείτε την εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση: ...

Δείτε επίσης

Μέχρι και χθες, Τρίτη, υπήρχαν περιοχές στις οποίες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν οι διασώστες, τόνισε στο Mega ο Κώστας Συνολάκης, ακαδημαϊκός καθηγητής Φυσικών Καταστροφών.

iefimerida

Χτύπησαν την υπάλληλο και στην συνέχεια επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα

lifo

Αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια αρπάζοντας φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά

protothema

Επεισαν τον πωλητή να τους δώσει τους προσωπικούς κωδικούς του e-banking του, με το πρόσχημα ότι θα κατέθεταν ηλεκτρονικά το αντίτιμο

protothema

Χτύπησαν την υπάλληλο και στην συνέχεια επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα

lifo

H κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που χτύπησε σφοδρά ολόκληρη τη χώρα, έπληξε σφοδρά και την Μαγνησία και ειδικότερα τον Βόλο, με τα χιόνια να φτάνουν μέχρι και την παραλία.

iefimerida

Ο 19χρονος ψέλλισε «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα

in.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Φάντασμα της όπερας» και κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

iefimerida