Η ενεργειακή κρίση και οι επιπτώσεις στις ευπαθείς οικογένειες – Στήριξη από το Humanity Greece

Ολοένα και αυξάνονται τα νοικοκυριά που πλήττονται από την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση που μαστίζει κυριολεκτικά την παγκόσμια κοινότητα τους τελευταίους μήνες Ασφυχτικά ανοδικές οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στους λογαριασμούς που λαμβάνουν κάθε μήνα οι Έλληνες πολίτες. Παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δρομολογήσει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής και ενεργειακής κρίσης προβλέπεται δύσκολος χειμώνας. Ως αποτέλεσμα και με σταστιστικά νούμερα, τα αιτήματα που λαμβάνει ο οργανισμός Humanity Greece αυξάνονται συνεχώς, με οικογένειες να χρήζουν άμεσης κοινωνικής στήριξης αλλά και γονείς να παλεύουν να τα φέρουν εις πέρας αφού μόνο τα κόστη αγοράς τροφίμων, σε ...

Δείτε επίσης

Oι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που συνεχίζουν να επικρατούν στα Κύθηρα, εμποδίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση αγνοούμενων και πτωμάτων.

in.gr

Μία επιχειρηματική συνάντηση σε κεντρική πλατεία της Ρώμης, ένα εργοστασιακό ακίνητο στη Σίνδο, μία (ανύπαρκτη) μεσιτική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο, ένα στικάκι usb... Θεσσαλονίκη apati Bitcoin εξωδικαστικός συμβιβασμός

zougla

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο επισκέφθηκε η Αμερικανίδα πολιτικός και Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Κάρολιν Μαλόνι.

iefimerida

Το χρονικό της καλοστημένης «κομπίνας», που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

lifo

Πόσο απολαυστική μπορεί να είναι η πρώτη γουλιά μιας μπίρας που απολαμβάνει καθένας από εμάς στην έξοδό του

newsbomb

Το χρονικό της καλοστημένης «κομπίνας», που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

lifo

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Αλ. Μαντζούτσο «ο δικηγόρος έχει καθήκον να υπερασπίζεται με θάρρος και αυταπάρνηση το Σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

in.gr

Σε λειτουργία από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου οι σταθμοί «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό θέατρο»

newsbomb