Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει τους μαθητές πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει τους μαθητές πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας Dogma 14 Σεπτεμβρίου 2021 15:32 Στήριξη στους μαθητές των 22 πυρόπληκτων χωριών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας του Νομού Ηλείας, προσέφερε σήμερα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό International Orthodox Christian Charities-IOCC. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» διένειμε δώρο-επιταγές αξίας €50 εκάστη στα παιδιά των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων για την αγορά σχολικών ειδών. Με τη δωρεά αυτή η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο IOCC συμβάλουν στα έξοδα που οι γονείς θα υποχρεωθούν να καλύψουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η δώρο-επιταγή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να προμηθευτεί τα σχολικά είδη ...

Δείτε επίσης

Ανάλογα των μέτρων για τους πυρόπληκτους θα είναι τα μέτρα για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

iefimerida

Σταθερά στην πρώτη θέση των διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης

protothema

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Ρόδο, στις 09:01, 17 χιλιόμετρα ανατ

protothema

Τον ενθουσιασμό του εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωσνταντίνος Φλώρος, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας για τις 3+1 φρεγάτες Belharra.

iefimerida

Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Κρήτης ενημερώνει τους δημότες ότι για προληπτικούς λόγους -και έπειτα από σχετικές οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας- τα δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

iefimerida

Όσα είχαν υποστεί ζημιές κατά τον χθεσινό ισχυρό σεισμό

athensvoice