Δημοσκόπηση Marc: Η ακρίβεια το μεγαλύτερο αγκάθι της κυβέρνησης -Πώς αξιολογούν οι πολίτες καλάθι/μέτρα στήριξης

Το κατά πόσο βοηθούν τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης αλλά και το πως αξιολογεί η κοινωνία το «καλάθι του νοικοκυριού» ήταν κάποια από τα ερωτήματα, στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας MARC, για τον ANT1. Οι ερωτηθέντες, κλήθηκαν να αξιολογήσουν, τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης αλλά και το ποιο πρόβλημα απασχολεί κυρίως τους πολίτες. Για μια ακόμη φορά η ακρίβεια είναι στην κορυφή. Marc: Πως αξιολογούν οι πολίτες τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησηςΠρώτο ερώτημα στη πανελλαδική δημοσκόπηση της MARC είναι το κατά πόσο βοηθούν τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης. Το 54,5% απαντά ότι είναι από σημαντική έως μικρή μεν αλλά ...

Δείτε επίσης

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «κόβει στα δύο» την Ελλάδα - Κλείνει την Αθηνών - Λαμίας η Τροχαία το βράδυ της Κυριακής.

newsbomb

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αττικής Οδού

lifo

Από τις 23.00 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

in.gr

Δείτε τον χάρτη του meteo για τον χιονιά από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

in.gr

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή έθεσε σε ετοιμότητα το σύνολο του μηχανισμού του

protothema

Δεν τα κατάφεραν τα τρια παιδάκια που έδιναν μάχη για τη ζωή τους έπειτα από ναυάγιο με μετανάστες στα ανοιχτά της Λέρου .

newsbomb

Για λίγες ώρες ακόμα θα παραμείνει ακόμα ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη γέφυρα Καλυφτάκη... Αθηνών-Λαμίας Κακοκαιρία «Barbara»

zougla

Προβλήματα στις οδικές αρτηρίες της χώρας προκαλεί η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

iefimerida