ΔΕΘ: Ο δήμος Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τα σχέδια για Αριστοτέλους, Στάβλους Παπάφη και Σαράντα Εκκλησιές

Τις προτάσεις που διακρίθηκαν στους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς για την πλατεία Αριστοτέλους, τους Στάβλους Παπάφη και τις Σαράντα Εκκλησιές παρουσιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης στους επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ.Την έκθεση με τις βραβευμένες συμμετοχές, εγκαινίασαν επίσημα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Εφραίμ Κυριζίδης.Κ. Ζέρβας: "Υποδομές - αναπλάσεις - καθημερινότητα" το τρίπτυχο της πολιτικής μαςΟ δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημείωσε ότι η δημοτική αρχή στηρίζει την πολιτική της στο τρίπτυχο "υποδομές - αναπλάσεις - καθημερινότητα". Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τα έργα αστικών αναπλάσεων αποδίδουν πολλαπλά οφέλη, καθώς επιδρούν θετικά πέραν όλων των άλλων, στην οικονομία, στην ...

Δείτε επίσης

Επιδεινώθηκε η κατάσταση στο Αρκαλοχώρι, από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί.

iefimerida

Σεισμός στην Κρήτη: Νέες καταρρεύσεις σε κτίσματα μετά τον ισχυρό μετασεισμό

newsbomb

Δεν έχουν καταγγελθεί, ούτε έχουν διαπιστωθεί, περιστατικά κλοπών από σπίτια στην Κρήτη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, διαψεύδοντας σχετικές αναφορές που έγιναν σε τηλεοπτικό σταθμό.

iefimerida

Τουλάχιστον 2500 μικροσεισμούς είχαν καταγράψει τα όργανα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου από τον περασμένο Ιο

protothema

Σύρος: Έκλεψε αμάξι, το τράκαρε και το εγκατέλειψε φλεγόμενο

newsbomb

Η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου

lifo

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν προγραμμ

protothema