Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας- Αλλαγές και εξαιρέσεις | LiFO

Επιστρέφει ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας τις επόμενες ημέρες με πιο πιθανή ημερομηνία την 10η Οκτωβρίου.Ωστόσο, η συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης του δακτυλίου αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Μεταφορών.Η εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων (μονά-ζυγά) δεν επηρεάζει: τα ηλεκτρικά, τα εκ κατασκευής φυσικού αερίου ή υγραερίου, τα υβριδικά, αλλά και τα κατηγορίας Euro 6 εφόσον αυτά εκπέμπουν κάτω από 120 γρμ. CO2/ χλμ.Οι κάτοχοι των ανωτέρω οχημάτων, ωστόσο για να κυκλοφορούν ελεύθερα στον Δακτύλιο, χρειάζεται να εκδώσουν το ειδικό σήμα μέσω του gov.gr.Για την έκδοση του σήματος χρειάζεται:Προσωπικοί κωδικοί TAXISnetΑριθμός κυκλοφορίας του οχήματοςΑΦΜ του ιδιοκτήτη/εταιρίας που ανήκει το όχημαΥπενθυμίζεται ότι ...

Δείτε επίσης

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ανακοίνωσε χορήγηση μηνιαίου κινήτρου 250 ευρώ

lifo

Σε συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε σήμερα ο 19χρονος που έχει καταγγείλει πρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου για σεξουαλική κακοποίηση.

newsbomb

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας τής τετράχρονης, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

iefimerida

Τη χορήγησή του ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας

protothema

Στους πέντε είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην εντατική με γρίπη, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

iefimerida

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του τετράχρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

iefimerida