Αποφυλακίζεται ο «Φαντομάς» της Εθνικής Πινακοθήκης

Δεκτή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του «Φαντομά» της Εθνικής Πινακοθήκης, Γιώργου Σαρματζόπουλου . Ο ανθρωπος που έκανε τη μεγαλη αρπαγή του Πικάσο μετά από αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος του Σάκης Κεχαγιόγλου αναμένεται να βρεθεί εκτός φυαλκής και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι έχει κινηθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής επιτήρησης. Κλείσιμο } else { console.log(`refresh of ${code} ...

Δείτε επίσης

Παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

protothema

«Να καταδικαστούν ξανά, να μείνουν στη φυλακή για πάντα. Να μην αφήσουμε κανλενα περιθώριο στην προεκλογική περίοδο να σηκώνουν κεφάλι οι φασίστες», σημειώνει η ΚΕΕΡΦΑ, στο κάλεσμά της έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

in.gr

Το πλέγμα των πολιτικών που σχεδιάζει και υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας για την υποστήριξη των πολιτών που διαβιούν σε συνθήκες έλλειψης στέγης και ακραίας φτώχειας, παρουσίασε ο γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, στη συνάντηση του δικτύου EUROCITIES

in.gr

Ιωάννινα : Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στη χαράδρα του Βίκου, για την διάσωση ενός ζευγαριού τουριστών από το Ισραήλ.

newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκεται φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας...

zougla

Τα προβλήματα της καθημερινότητας και οι ανησυχίες των πολιτών για το κύμα ακρίβειας αναδεικνύει το δεύτερο μέρος των δημοσκοπήσεων της Marc και της Alco.

iefimerida