Από το brain drain στο brain gain: Πως το επενδυτικό πλάνο της DEMO στηρίζει τους νέους επιστήμονες

Sponsored Content Το δικό της λιθαράκι στην αντιστροφή του φαινομένου του brain drain που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη χώρα βάζει η DEMO ABEE, υλοποιώντας ένα επενδυτικό πλάνο, ύψους 356 εκατ. ευρώ, το οποίο αξιοποιεί στο έπακρο το επιστημονικό και ερευνητικό προσωπικό της χώρας, δίνοντας, ταυτόχρονα, πολλούς καλούς λόγους στους νέους επιστήμονες για να παραμείνουν στην Ελλάδα.Ειδικότερα, η εταιρεία που «μετρά» πάνω από μισό αιώνα εξέλιξης στον κλάδο του φαρμάκου και εξάγει άνω του 84% του όγκου παραγωγής σε 85 χώρες, ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2021 ένα ευρύ επενδυτικό πλάνο που, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, θα αυξήσει το ΑΕΠ ...

Δείτε επίσης

Εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

iefimerida

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 28η ανακρίτρια δύο από τους 10 συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα «πειρατικά» λογισμικά και μηχανήματα που «έσπαγαν» το σήμα των καναλιών που προβάλλονται με συνδρομή σε ψηφιακές πλατφόρμες.

iefimerida

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 28η ανακρίτρια δύο από τους δέκα συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα «πειρατικά» λογισμικά και μηχανήματα που «έσπαγαν» το σήμα των καναλιών που προβάλλονται με συνδρομή σε ψηφιακές πλατφόρμες.

iefimerida

Στο γεγονός ότι ένα θηριώδες έργο όπως τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ έχει βασιστεί σε μία... άδεια πέργκολας και τους περιορισμούς που υπήρχαν στη διάθεση χρημάτων απέδωσε ο Σταύρος Κοντονής τα σοβαρά προβλήματα με τις εγκαταστάσεις.

iefimerida

Ένα αιματηρό περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα στα Γιάννενα, όταν αφού διαπληκτίστηκαν δύο άτομα, στη συνέχεια ο ένας επιτέθηκε στον άλλο με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον.

iefimerida

Το πλοίο μεταφοράς κοντέινερ επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά

lifo

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε εμπορευματοκιβώτιο που βρίσκεται πάνω σε πλοίο σημαιάς Χονγκ Κόνγκ κοντά στην Κέα.

iefimerida