Ανήλικος ιερόσυλος έκρυβε τη λεία του σε οικοδομή

Δεν είχε προλάβει να ξεπουλήσει τα εκκλησιαστικά αντικείμενα που είχε κλέψει την περασμένη Τρίτη από μια εκκλησία την οποία είχε διαρρήξει σε περιοχή των Μαλίων στο Ηράκλειο, ένας ανήλικος ιερόσυλος στα ίχνη του οποίου βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Αν και εξιχνίασαν την κλοπή που είχε κάνει, οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον 17χρονο Έλληνα καθώς είχαν περάσει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου. Βρήκαν, όμως, τα κλεμμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα, τα οποία είχε κρύψει σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή, σε κοντινή απόσταση από το ναό και τα επέστρεψαν στον εφημέριο. ...

Δείτε επίσης

Oι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που συνεχίζουν να επικρατούν στα Κύθηρα, εμποδίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση αγνοούμενων και πτωμάτων.

in.gr

Μία επιχειρηματική συνάντηση σε κεντρική πλατεία της Ρώμης, ένα εργοστασιακό ακίνητο στη Σίνδο, μία (ανύπαρκτη) μεσιτική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο, ένα στικάκι usb... Θεσσαλονίκη apati Bitcoin εξωδικαστικός συμβιβασμός

zougla

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο επισκέφθηκε η Αμερικανίδα πολιτικός και Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Κάρολιν Μαλόνι.

iefimerida

Το χρονικό της καλοστημένης «κομπίνας», που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

lifo

Πόσο απολαυστική μπορεί να είναι η πρώτη γουλιά μιας μπίρας που απολαμβάνει καθένας από εμάς στην έξοδό του

newsbomb

Το χρονικό της καλοστημένης «κομπίνας», που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

lifo

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Αλ. Μαντζούτσο «ο δικηγόρος έχει καθήκον να υπερασπίζεται με θάρρος και αυταπάρνηση το Σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

in.gr

Σε λειτουργία από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου οι σταθμοί «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό θέατρο»

newsbomb