Αγρίνιο: Ξάφρισαν χρήματα από ηλικιωμένο που έπεσε στον δρόμο

Την απανθρωπιά και την αδιαφορία σε όλο τους το μεγαλείο βίωσε ένας ηλικιωμένος που επέστρεφε με τα ψώνια του από την λαϊκή αγορά στο Αγρίνιο, το περασμένο Σάββατο, αλλά παραπάτησε ανεβαίνοντας σε ένα πεζοδρόμιο, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) ...

Δείτε επίσης

Διευκρινίσεις σχετικά με το μήνυμα του 112 που έφτασε λανθασμένα και σε πολίτες της Αττικής εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, αναφέροντας πως είχε να κάνει με την εμβέλια ορισμένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

iefimerida

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας Elias στη χώρα, η οποία όσο θα προχωρούν οι ώρες θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

iefimerida

Σε έναν συλλέκτη εκτιμάται πως ανήκει το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε αποθήκη κτιρίου στο Κολωνάκι.

iefimerida

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Κορινθίας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη.

iefimerida

Η αφαίρεση - λήψη οργάνων έγινε τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου 2023 στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας από ειδική ομάδα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

protothema

Μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία Elias εστάλη σε Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, ενώ, κατά λάθος, το μήνυμα έλαβαν και οι κάτοικοι της Αττικής στις 16:30 της Τρίτης.

iefimerida

Το τέλος της κακοκαιρίας «θα πάρει παράταση» τόνισε ο μετεωρολόγος εκτιμώντας ότι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν «σίγουρα μετά την Πέμπτη»

lifo