1.360.000 μοναδικοί χρήστες ενημερώθηκαν χθες Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από το protothema.gr

1.360.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν χθες Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το protothema.gr για να ενημερωθούν για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics.Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της ημέρας:Μοναδικοί χρήστες: 1.360.000 Νέοι χρήστες: 221.385 Προβολές σελίδας: 8.952.804 Από κινητό: 81% Από υπολογιστή: 13% Από tablet: 6% Κλείσιμο } else { ...

Δείτε επίσης

Η ιστορία της πόλης του Σουφλίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σηροτροφία.

iefimerida

Επέστρεψαν στις ράγες οι εμπορικές αμαξοστοιχίες, ένα μήνα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

iefimerida

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στις Συκιες της Θεσσαλονίκης συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ.

iefimerida

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Greek Eco Project, στο πλαίσιο του Blue Halkidiki, ο βυθός της περιοχής Πόρτο Κουφό, στην Χαλκιδική, είναι πραγματικά απογοητευτικός.

iefimerida

Το ζήτημα της αποτέφρωσης τέθηκε στο επίκεντρο της εκπομπής «Εντός Κάδρου» της ΕΡΤ και ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν ήταν η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ξένια Κουναλάκη.

iefimerida

Για τον φράχτη στον Έβρο και τη σημασία που έχει στην θωράκιση των συνόρων, μίλησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας.

iefimerida

Αίσθηση προκαλεί ένα περιστατικό που σημειώθηκε χθες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης .

newsbomb

Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση

lifo