Η πραγματική αυτονομία του Toyota bZ4X απέχει πολύ από τα επίσημα νούμερα

Το Toyota bZ4X απογοήτευσε όσον αφορά την αυτονομία του σε μια σειρά δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στη Δανία. Οι παραγγελίες του Toyota bZ4X, του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας, έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ οι παραδόσεις ξεκίνησαν μόλις στις αρχές Νοεμβρίου. Το ηλεκτρικό SUV έχει «κλειδώσει» την υποψηφιότητά του για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023», και, μαζί με το Subaru Solterra, το οποίο βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με αυτό, και πρόκειται για το «αδερφάκι» του, διεκδικεί τη νίκη. Ένα από τα δυνατά σημεία του οχήματος είναι η αυξημένη αυτονομία του, η οποία ξεκινά από τα 461 km, για την ...

Δείτε επίσης

Μεταξύ άλλων το όχημα έχει εξοπλιστεί με ενσωματωμένη μηχανή εσπρέσο για να κρατά ζεστό τον Βρετανό εξερευνητή, Chris και τη σύζυγό του Julie, στο 'παγωμένο' ταξίδι τους.

caranddriver

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε το αφεντικό της Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato. Μεταξύ άλλων παρουσίασε λεπτομέρειες για το επερχόμενο EV, μίλησε για τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της εταιρείας στους αγώνες.

caranddriver

Οι Ιάπωνες θεωρούν ότι για τους υποψήφιους αγοραστές των ηλεκτρικών οχημάτων, η ταχύτητα φόρτισης είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή τους.

caranddriver

Η Ιταλία ήταν η μοναδική μεγάλη αγορά της Ευρώπης στην οποία οι πωλήσεις των ηλεκτρικών υποχώρησαν σε σχέση με το 2021.

caranddriver

Όποιος θέλει, μπορεί να εξασφαλίσει ένα αντίγραφο του εντυπωσιακού ηλεκτρικού αυτοκίνητου, αλλά… και να το πουλήσει σε άλλο ενδιαφερόμενο!

caranddriver

Η πόλης της Δυτικής Μακεδονίας υποδέχεται το πρώτο αυτοκίνητο με κυψέλες καυσίμου και οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά.

caranddriver

Όταν η ψηφιακή δημιουργία αποκτά πραγματική υπόσταση, τότε συναντάμε μπροστά μας το 2θέσιο roadster της Nissan.

caranddriver

Όταν η ψηφιακή δημιουργία αποκτά πραγματική υπόσταση, τότε συναντάμε μπροστά μας το 2θέσιο roadster της Nissan.

caranddriver