Απεργούν οι εκπαιδευτικοί στο Λος Άντζελες

Περίπου 30.000 εκπαιδευτικοί εργαζόμενοι με την υποστήριξη του συνδικάτου των δασκάλων προχώρησαν σε τριήμερη απεργία στο Λος Άντζελες από την Τρίτη 21/3, ακυρώνοντας τις ώρες διδασκαλίας για σχεδόν μισό εκατομμύριο μαθητές στη δεύτερη μεγαλύτερη σχολική περιφέρεια στις Ηνωμένες Πολιτείες.Το συνδικάτο Service Employees International επιδιώκει να αυξήσει τους μισθούς κατά μέσο όρο 25.000 δολλάρια ετησίως για πολλά από τα μέλη του, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών σχολικών λεωφορείων, των κηδεμόνων, των εργαζομένων στην καφετέρια και των βοηθών στην τάξη.Thousands of education workers went on a three-day strike in Los Angeles, canceling school for nearly half a million students https://t.co/VGof9XTXQ0 pic.twitter.com/7mOAY9P2uf— Reuters (@Reuters) March ...

Δείτε επίσης

«Ξαναχτυπούν» με την επιχειρηματική ιδέα τους οι μαθητές σχολείων του Κιλκίς. Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και την πρωτιά στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του προγράμματος για την καλύτερη μαθητική εικονική επιχείρηση (JA Europe), αυτήν τη φορά διεκδικούν εκ νέου, με την καλά σχεδιασμένη και μελετημένη επιχειρηματική πρότασή τους, μια θέση στο βάθρο των νικητών. Η εικονική …

ypaithros

Αφορά μαθητές γυμνασίου και Λυκείου από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να γνωριστούν με την κινηματογραφική παιδεία, το ντοκιμαντέρ  και τον κρητικό πολιτισμό.

kosmodromio

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου θα ανοίξουν τα σχολεία, μετά τις διακοπές του Πάσχα, με τους μαθητές να έχουν κοντεύουν στην ολοκλήρωση και της φετινής σχολικής χρονιάς.

patrisnews

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

kosmodromio

Ένα σχολείο, σαν τα τεχνικά του Μουσολίνι, που υπόσχεται ένα προκαθορισμένο, αλλά όχι εξασφαλισμένο μέλλον στους μαθητές, μελλοντικούς εργαζόμενους σε συγκεκριμένο μοντέλο παραγωγής.

kosmodromio

Τα χρήματα καταβλήθηκαν σε σχεδόν 21.000 ανέργους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το εκπαιδευτιό πρόγραμμα κατάρτισης

protothema

Τον αριθμό των εισακτέων ανά Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

kosmodromio

Κινδύνευσε καθαρίστρια από νέα πτώση σοβάδων, αυτή τη φορά στο 32ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

kosmodromio