Βόλος: Διανομέας πήρε τις εισπράξεις και εξαφανίστηκε

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ένας 38χρονος υπάλληλος εταιρείας κούριερ με την εργοδότριά του, καθώς κατατέθηκε μήνυση για υπεξαίρεση και αγωγή εναντίον του στον Βόλο. Ο διανομέας στην εταιρεία ταχυμεταφορών κατηγορείται ότι αρνήθηκε να παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας, όταν επέστρεψε στην έδρα της εταιρείας το απόγευμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr. Παρέδωσε τα δέματα της ημέρας, γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να τους δώσει τα χρήματα κι έφυγε… Με έκπληξη οι συνάδελφοί του, αλλά και η εργοδότριά του τον άκουγαν να τους ανακοινώνει ότι θα κρατήσει το “ταμείο”. Μάταιες ήταν οι προσπάθειες που έκαναν να τον εντοπίσουν τηλεφωνικά, αφού δεν σήκωνε τα ...

Δείτε επίσης

Η υπηρεσία BNPL, ανταποκρινόμενη στις νέες αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών, έχει ξεκινήσει να παρέχεται και στην ελληνική αγορά μέσω fintech εταιρειών που υπόσχονται διευκολύνσεις στην αγορά προϊόντων σε συνεργασία με μεγάλους ομίλους λιανικής.

agrocapital

Η χρηματοδότηση αφορά 100.000 φωτοβολταϊκά σε στέγες κατοικιών, 75.000 σε στέγες επιχειρήσεων και 75.000 σε στέγες αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

agrocapital

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ και δείχνουν ότι κάθε μέρα περισσότερα από 18 παιδιά τραυματίζονται σοβαρά και τουλάχιστον ένα σκοτώνεται σε τροχαία που γίνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

caranddriver

Η Επιτροπή τιμά τους νικητές των πρώτων ευρωπαϊκών βραβείων βιολογικής παραγωγής

agrocapital

Τα αγαπημένα αυτοκινητάκια-μινιατούρες μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν στον διαγωνισμό Hot Wheels Legends, με 4 να είναι αυτά που ξεχώρισαν.

caranddriver

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη, διατίθενται δωρεάν καυσόξυλα από τους Δασικούς Συνεταιρισμούς Εργασίας (ΔΑΣΕ) προς τους κατοίκους σε όλη την Ελλάδα.

agrocapital

Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας είναι σε πλήρη εφαρμογή από τον περασμένο Ιούλιο στους κλάδους των τραπεζών και των σούπερ – μάρκετ που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

agrocapital