Τουρκία: Σόου με «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» με παρόντα τον Ερντογάν – Επιμονή για τα νησιά - Δημοκρατική της Ρόδου

Σήμερα το μεσημέρι θα λήξει το φετινό αυγουστιάστικο θρίλερ σχετικά με τα σημεία στα οποία θα πλεύσει, προκειμένου να πραγματοποιήσει ερευνητικές γεωτρήσεις, το τέταρτο στη σειρά πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκικής Εταιρείας Πετρελαίων (ΤΡΑΟ) «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν». Για ακόμα μια φορά η έναρξη των ερευνών θα κηρυχθεί παρουσία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το λιμάνι Τασουτσού στα νότια της Τουρκίας, λίγα ναυτικά μίλια από την κατεχόμενη κυπριακή χερσόνησο της Καρπασίας. Είθισται για λόγους ασφάλειας της ναυσιπλοΐας η σχετική οδηγία προς ναυτιλλομένους (NAVTEX) να εκδίδεται τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την έναρξη των ερευνών, ωστόσο το γεγονός ότι μέχρι αργά χθες ...

Δείτε επίσης

Ευχαριστούμε  θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη .

agrocapital

Τρία  νέα έργα για την εύρυθμη λειτουργία της λίμνης Κάρλα.

agrocapital

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη νέα ψηφιακή υπηρεσία πιστοποίησης αναπηρίας που καταργεί τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στα ΚΕΠΑ.

agrocapital

Στη Μελιβοία, ένα μεγάλο χωριό στις βορειοανατολικές πλαγιές του Κίσσαβου, λίγο μετά το 1950, φυτεύτηκαν οι πρώτες καστανιές.

agrocapital

Οι αγρότες χρειάζονται καινοτομία για να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες προκλήσεις, όπως το κλίμα, η βιοποικιλότητα και η επισιτιστική ασφάλεια.

agrocapital

Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Ημερήσια Πρωινή Εφημερίδα της Ρόδου. Έγκριτη ενημέρωση. Ειδήσεις και Ρεπορτάζ | Rodiaki.gr

rodiaki

Σοκαριστικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεπάρκεια τροφής, προτού καν ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση.

agrocapital