Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν μανίκια αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες για το τσουρέκι του Πάσχα

«Φωτιά» έχουν πάρει οι φούρνοι σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία στη Θεσσαλονίκη, όπου ο γλυκός «βασιλιάς» στο γιορτινό τραπέζι, το τσουρέκι, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Συνολικά πάνω από 350 τόνοι τσουρεκιού θα διατεθούν στην ευρύτερη αγορά της Θεσσαλονίκης, με τις τιμές να παραμένουν σταθερές παρά την αύξηση στις πρώτες ύλες, όπως λένε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας» Έλσα Κουκουμέρια και ο επικεφαλής της Συντεχνίας Ζαχαροπλαστών Μάριος Παπαδόπουλος. Η κίνηση από την Μεγάλη Δευτέρα, καταγράφεται ικανοποιητική και εκτιμάται ότι θα κορυφωθεί στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας. «Δεν είμαστε όπως πέρυσι το Πάσχα, οπότε όλοι βαδίζαμε ...

Δείτε επίσης

Για πολλά χρόνια ακόμα θα μνημονεύεται το εντυπωσιακό «πόστερ» του Πολ Ζίπσερ στον Κάιλ Χάινς στη σειρά των playoffs της φετινής EuroLeague. 

gazzetta

Ο Κάιλ Χάινς δεν έχει στην... τύχη τη φήμη του εξαιρετικού μπλοκέρ, κάτι που φρόντισε να αποδείξει στα playoffs της φετινής EuroLeague. 

gazzetta

Η ΕΕ δεν ανανέωσε την παραγγελία εμβολίων της Astrazeneca για μετά τον Ιούνιο

dimokratiki

RAI: «Η Ελλάδα θέλει να ξαναρχίσει να τρέχει-Κων. Σβήνου: Στόχος το 50% των αφίξεων του 2019»

dimokratiki

Μεγάλες οι προσδοκίες για την κρουαζιέρα το φετινό καλοκαίρι

dimokratiki

Μέρκελ: Προβλέπει διακοπές για όλους – εμβολιασμένους και μη – στην Ευρώπη

dimokratiki

Θεοχάρης: Ποιοτικοί και όχι ποσοτικοί οι στόχοι για τον τουρισμό

dimokratiki

Φον ντερ Λάιεν: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μπορούν να λειτουργήσουν από τον Ιούνιο

dimokratiki