Στα βόρεια της Κύπρου το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν - Δεν χρειαζόμαστε άδεια ή έγκριση από κανέναν για αυτό», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος - Δημοκρατική της Ρόδου

Πλώρη για την τοποθεσία Yörükler-1, που βρίσκεται 55 χιλιόμετρα νότια της περιοχής Gazi Paşa στη νότια Τουρκία, βάζει το πλωτό γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν», όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος εκφώνησε ομιλία στο πλαίσιο της τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον απόπλου του τέταρτου τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου από το λιμάνι Τασουτσού στα νότια της Τουρκίας, λίγα ναυτικά μίλια μακριά από την κατεχόμενη κυπριακή χερσόνησο της Καρπασίας. «To Aμντουλ Χαμιτ Χαν το στέλνουμε στη Γαλάζια Πατρίδα στη νέα μας πορεία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο. Το πλοίο μας Αμντουλ Χαμίτ Χαν, με την ευλογία του Θεού, το στέλνουμε 55 χιλιόμετρα νότια του ...

Δείτε επίσης

Ευχαριστούμε  θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη .

agrocapital

Τρία  νέα έργα για την εύρυθμη λειτουργία της λίμνης Κάρλα.

agrocapital

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη νέα ψηφιακή υπηρεσία πιστοποίησης αναπηρίας που καταργεί τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στα ΚΕΠΑ.

agrocapital

Στη Μελιβοία, ένα μεγάλο χωριό στις βορειοανατολικές πλαγιές του Κίσσαβου, λίγο μετά το 1950, φυτεύτηκαν οι πρώτες καστανιές.

agrocapital

Οι αγρότες χρειάζονται καινοτομία για να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες προκλήσεις, όπως το κλίμα, η βιοποικιλότητα και η επισιτιστική ασφάλεια.

agrocapital

Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Ημερήσια Πρωινή Εφημερίδα της Ρόδου. Έγκριτη ενημέρωση. Ειδήσεις και Ρεπορτάζ | Rodiaki.gr

rodiaki

Σοκαριστικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεπάρκεια τροφής, προτού καν ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση.

agrocapital