Το Πεκίνο 2022 φέρνει αλλαγές στην Ολυμπία

Γεγονός είναι πως στα μέρη μας οι Χειμερινές Ολυμπιάδες δεν είναι τόσο προβεβλημένες όπως οι γκράντε Θερινές. Πλην όμως, κι αυτές έχουν ψυχή, άσε που υπάρχει μια πλειάδα χωρών που διαπρέπουν κυρίως σε αυτές τις χιονοσκεπείς διοργανώσεις. ADVERTISING Ήγγικεν, λοιπόν, η ώρα για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Πεκίνο (πάααλι;) μεταξύ 4 και 20 Φεβρουαρίου 2022. Αυτονόητα, η τελετή αφής, αλλά και οι σχετιζόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις γύρω από αυτήν, θα επιφέρουν αλλαγές στην λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας από αύριο, Σάββατο 16 Οκτωβρίου, μέχρι και την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Εξυπακούεται πως ...

Δείτε επίσης

Τα ιταλικά συνδικάτα Cgil και Uil αποφάσισαν να προκηρύξουν γενική απεργία για τις 16 Δεκεμβρίου.

agrocapital

Η πλειονότητα των καταναλωτών είναι διατεθειμένη να πληρώσει μεγαλύτερη τιμή για μια ηλεκτρική συσκευή που είναι ενεργειακά καλύτερη, αλλά ενώ τα εικονογράμματα της ενεργειακής κλίμακας είναι πιο κατανοητά για τους περισσότερους, τον κωδικό QR δεν τον λαμβάνουν καθόλου υπόψη στην τελική τους απόφαση.

agrocapital

Το στέλεχος Όμικρον του κορονοϊού έχει εντοπισθεί σε 57 χώρες, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

iatropedia

Κορωνοϊός: 5.899 κρούσματα, 81 θάνατοι, 709 διασωληνωμένοι

dimokratiki

Αποδεκτές έκανε η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας τις επιστημονικές εισηγήσεις για μείωση του χρόνου ισχύος των πιστοποιητικών νόσησης στους τρεις μήνες.

iatropedia

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από τον νέο κορονοϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021.

iatropedia

Μητσοτάκης: Γέφυρα ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων - Πούτιν: Ισχυροποιούνται οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας

dimokratiki

Πλεύρης: Ψευδέστατες οι καταγγελίες ότι κρατούνται κλίνες ΜΕΘ

dimokratiki