Νέες εκδόσεις για το Toyota C-HR, με έμφαση στην ασφάλεια (photos)

Η ιαπωνική αγορά απέκτησε δύο νέες εκδόσεις του Toyota C-HR, αμφότερες εστιασμένες στην ασφάλεια. Στην Ιαπωνία, η Toyota παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις του C-HR, την G ‘Mode-Nero Safety Plus III’ και την GT ‘Mode-Nero Safety Plus III’. Ξεκινώντας από το GT ‘Mode-Nero Safety Plus III’, πρόκειται για μία έκδοση που βασίζεται στο C-HR GT. Διαθέτει κινητήρα 1.2 L turbo, με τη δύναμη να μεταφέρεται σε 2 ή και στους 4 τροχούς μέσω ενός CVT και προσφέρεται στην τιμή των 2.725.000 Γεν (19.700 ευρώ). Το Toyota C-HR G ‘Mode-Nero Safety Plus III’ είναι το πιο ακριβό, καθώς κοστίζει 3.055.000 Γεν (22.145 ευρώ), αλλά τροφοδοτείται ...

Δείτε επίσης

Ευχαριστούμε  θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη .

agrocapital

Τρία  νέα έργα για την εύρυθμη λειτουργία της λίμνης Κάρλα.

agrocapital

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη νέα ψηφιακή υπηρεσία πιστοποίησης αναπηρίας που καταργεί τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στα ΚΕΠΑ.

agrocapital

Στη Μελιβοία, ένα μεγάλο χωριό στις βορειοανατολικές πλαγιές του Κίσσαβου, λίγο μετά το 1950, φυτεύτηκαν οι πρώτες καστανιές.

agrocapital

Οι αγρότες χρειάζονται καινοτομία για να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες προκλήσεις, όπως το κλίμα, η βιοποικιλότητα και η επισιτιστική ασφάλεια.

agrocapital

Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Ημερήσια Πρωινή Εφημερίδα της Ρόδου. Έγκριτη ενημέρωση. Ειδήσεις και Ρεπορτάζ | Rodiaki.gr

rodiaki

Σοκαριστικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεπάρκεια τροφής, προτού καν ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση.

agrocapital