Μυστήριο η αιτία ηπατίτιδας στα παιδιά - Ποιες θεωρίες αναδύονται

Τα συμπτώματα της ηπατίτιδας περιλαμβάνουν πυρετό, κόπωση, απώλεια όρεξης, ναυτία, έμετο, κοιλιακό άλγος, σκούρα ούρα, ανοιχτόχρωμα κόπρανα, πόνο στις αρθρώσεις και ίκτερο.Προβληματισμός επικρατεί στους υγειονομικούς υπαλλήλους για τις μυστηριώδεις περιπτώσεις σοβαρής ηπατικής βλάβης σε εκατοντάδες μικρά παιδιά σε όλο τον κόσμο.Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία δείχνουν έναν αρκετά κοινό στομαχικό ιό που δεν είναι γνωστό ότι προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε υγιή παιδιά.Αυτός ο ιός ανιχνεύθηκε στο αίμα των παιδιών που έχουν νοσήσει, αλλά παραδόξως δεν έχει εντοπιστεί στο συκώτι τους. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν νόημα», είπε ο Έρικ Κρέμερ, ερευνητής ιών στο Ινστιτούτο Μοριακής Γενετικής του Μονπελιέ, στη Γαλλία.Καθώς οι υγειονομικοί υπάλληλοι ...

Δείτε επίσης

Εντός βιομηχανική ντομάτα, κορινθιακή σταφίδα και εσπεριδοειδή και το μαλακό σιτάρι και ο αραβόσιτος, με στόχο την αύξηση της παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων και την μείωση της εξάρτησης της χώρας μας από εισαγωγές.

agrocapital

Οι βρετανοί καταναλωτές στρέφονται προς φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις στα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την εκτόξευση του κόστους διαβίωσης.

agrocapital

Τη δημιουργία τουλάχιστον δέκα νέων προϊόντων που θα περιλαμβάνουν τον τομέα εγγύησης και χρηματοδότησης, καλύπτοντας τις ανάγκες των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων προαναγγέλλει ο διευθύνων σύμβουλος της Export Credit Greece SA, Γρηγόρης Σταματόπουλος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ναυτεμπορική".

agrocapital

Δεν εφαρμόζονται οι ρυθμίσεις που ισχύουν για τους λοιπούς συνταξιούχους του e- Ε.Φ.Κ.Α., καθόσον, άλλως, θα παραβιαζόταν η αρχή της ισότητας.

agrocapital

Πριν λίγες ημέρες θανατώθηκε χιμπατζής στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, από τους υπευθύνους του, επειδή το ζώο κατάφερε να διαφύγει από τον χώρο φύλαξής του.

agrocapital

Στοιχεία της eurostat για την χρήση των ορυκτών λιπασμάτων το 2020

agrocapital

Ο οίκος επιμένει στις υψηλές προβλέψεις του, παρά τις δύο συνεχιζόμενες εβδομάδες πτώσης των τιμών, για πρώτη φορά από τον Απρίλιο.

agrocapital

Όλοι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκτάσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου θα πρέπει να προσέλθουν στην υπηρεσία μας για έλεγχο και διόρθωση των στοιχείων της καρτέλας τους στο αμπελουργικό μητρώο.

agrocapital