Ετοιμάζεται ειδική Porsche 911 GT3 με 540 PS! (photos)

Μία μικρή εταιρεία ονόματι Feuerbach ετοιμάζει μία ειδική Porsche 911 GT3, που φέρει την επωνυμία GTL Coupe. Η Feuerbach είναι μία νεότευκτη εταιρεία, καθώς ιδρύθηκε το 2019 από τον πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan Europe, Christopher Reitz. Ο Reitz είναι -μεταξύ άλλων- κι εγγονός του Ferdinand Porsche, οπότε η κατασκευή μίας ειδικής έκδοσης ενός εκ των απογόνων των δημιουργημάτων του παππού του έμοιαζε σαν μία καλή ιδέα, ως ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά του. Πρόκειται για τη Feuerbach Porsche GTL Coupe. Θα βασίζεται στη γενιά 997 της 911 GT3, καθώς θα φέρει το ίδιο σασί, αλλά το αμάξωμα θα αποτελεί δημιούργημα της σχεδιαστικής ...

Δείτε επίσης

Ευχαριστούμε  θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη .

agrocapital

Τρία  νέα έργα για την εύρυθμη λειτουργία της λίμνης Κάρλα.

agrocapital

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη νέα ψηφιακή υπηρεσία πιστοποίησης αναπηρίας που καταργεί τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στα ΚΕΠΑ.

agrocapital

Στη Μελιβοία, ένα μεγάλο χωριό στις βορειοανατολικές πλαγιές του Κίσσαβου, λίγο μετά το 1950, φυτεύτηκαν οι πρώτες καστανιές.

agrocapital

Οι αγρότες χρειάζονται καινοτομία για να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες προκλήσεις, όπως το κλίμα, η βιοποικιλότητα και η επισιτιστική ασφάλεια.

agrocapital

Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Ημερήσια Πρωινή Εφημερίδα της Ρόδου. Έγκριτη ενημέρωση. Ειδήσεις και Ρεπορτάζ | Rodiaki.gr

rodiaki

Σοκαριστικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεπάρκεια τροφής, προτού καν ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση.

agrocapital