Έρχεται νέος, διπλός «Τειρεσίας» για χρέη

Δύο νέα «κέντρα παρακολούθησης οφειλών» θα μπουν σύντομα στην ζωή μας! Θα συλλέγουν όλες τις πληροφορίες και τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών που χρωστούν σε δημόσιο και τράπεζες ούτως ώστε οι δανειστές τους να έχουν πλήρη εικόνα για το τι μπορούν να διεκδικήσουν και να εισπράξουν. Νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση θεσμοθετεί το διπλό… «φακέλωμα» οφειλετών, από δύο νέα γραφεία που θα λειτουργούν στα πρότυπα του σημερινού Τειρεσία με στόχο να «εξυγιάνουν» το ιδιωτικό χρέος των πολιτών που σήμερα ξεπερνά τα 250 δις ευρώ! Ειδικότερα με το νομοσχέδιο δημιουργούνται: 1. Η Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης (Credit Bureau) που θα συγκεντρώνει όλα ...

Δείτε επίσης

Απάντηση στην καταγγελία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) εξέδωσε το Νοσοκομείο Μεταξά.

iatropedia

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) χάνει τον πόλεμο κατά του καπνίσματος.

onmed

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στον φαρμακευτικό κλάδο για την κατάργηση της διενέργειας αντιγριπικών εμβολιασμών στα Φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή.

iatropedia

ΕΟΔΥ- Κορωνοϊός: Aύξηση θετικότητας, εισαγωγών και διασωληνώσεων - Σαρώνει η "Eris", 35 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα

dimokratiki

Επέκταση της παρουσίας των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα social media σχεδιάζει ο πρόεδρος του, κ. Αυγερινός.

iatropedia

Γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, θα μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από βιωματικούς διαλόγους που θα έχουν με διακεκριμένους ιατρούς στο...

onmed

Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος που αποτελούσε κεφάλαιο στην πολιτική -και όχι μόνο- ιστορία της Κρήτης και της χώρας.

agrocapital

Η μη επικαιροποίηση περσινής διάταξης που προέβλεπε την απλούστευση των εμβολιασμών κατά της γρίπης, έχει δυσαρεστήσει τους Φαρμακοποιούς.

iatropedia