Ρωσία: Αμερόληπτη έρευνα για το Nord Stream είναι αδύνατη χωρίς εμάς

Η Μόσχα ζητά διεξοδική έρευνα για μια πράξη δολιοφθοράς κατά των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2, δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια σε Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναφέρει το πρακτορείο TASS.«Η Ρωσία ζητά διεξοδική έρευνα για να διαπιστωθεί η πραγματική αιτία αυτού που συνέβη», σημείωσε. «Ελπίζουμε ότι εσείς (τα δυτικά μέλη του ΣΑΗΕ) θα αποφύγετε να εμπλακείτε σε ρωσοφοβικά λεκτικά παιχνίδια που αψηφούν την κοινή λογική, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιήσατε σε σχέση με τα ουκρανικά πλήγματα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια», είπε ο Νεμπένζια. «Είναι απολύτως σαφές για εμάς ότι οι ...

Δείτε επίσης

Οι συνομιλίες με τον Πούτιν, η πολεμική βιομηχανία, ο εμπορικός ανταγωνισμός και το LNG δεν προδιαθέτουν για τις καλύτερες σχέσεις των δύο χωρών.

kosmodromio

Ακόμη και αν τελικά οι τούρκοι πιλότοι έχουν την ευκαιρία, να εξοικειωθούν με τα Rafale, ξένοι αναλυτές, εκτιμούν πως η Άγκυρα, δεν θα έχει και πάλι «κανένα πλεονέκτημα στο Αιγαίο».

in.gr

Το πυραυλοφόρο καταδρομικό USS Chancellorsville παρεισέφρησε παράνομα σε χωρικά ύδατα της Κίνας λέει το Πεκίνο.

kosmodromio

Καθώς η παραδοσιακά αδέσμευτη χώρα ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

kosmodromio

Την ενόχληση της Άγκυρας για τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας καταδεικνύει η δήλωση Ακάρ, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ τα «βάζουν» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις ελληνικές έρευνες για αέριο.

in.gr

Το ΝΑΤΟ χρειάζεται μια σειρά από ισχυρούς, μαζικούς στρατούς, πέρα από εκείνον των ΗΠΑ και δεν διαθέτει πολλούς τέτοιους.

kosmodromio

Η συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής για τη συνθήκη New START θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, λέει η Μόσχα

kosmodromio

Μετά από μια δεκαετία εντάσεων μεταξύ των δύο χωρών, η διαδικασία εξομάλυνσης με την Αίγυπτο θα συνεχιστεί σε υπουργικό επίπεδο, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

kosmodromio