«Το ριψοκίνδυνο διπλό παιχνίδι του Ερντογάν»

«Στο παιχνίδι του γεωστρατηγικού πόκερ, ο Ερντογάν θα πρέπει να είναι επιφυλακτικός στο να μην ποντάρει υπερβολικά»Στο διπλό παιχνίδι του Ερντογάν ανάμεσα σε Ρωσία και Δύση αναφέρεται άρθρο των Financial Times, υπογραμμίζοντας την ανησυχία της Δύσης για την εμβάθυνση της συνεργασίας Άγκυρας – Μόσχας και τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει.Το άρθρο σημειώνει το «ριψοκίνδυνο διπλό παιχνίδι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ενώ προειδοποιεί ότι ο τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να ξέρει πότε να σηκωθεί από το τραπέζι…Διαβάστε επίσης: SZ: Η Τουρκία επιδιώκει την εύνοια των αυταρχικών ηγετών παρά το ότι είναι μέλος του ΝΑΤΟΟ ...

Δείτε επίσης

«Οι εντάσεις μεταξύ των δύο εχθρικών εταίρων του ΝΑΤΟ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζουν να κλιμακώνονται» σημειώνει το RND

in.gr

Καθημερινές οι παραβιάσεις πάνω από τη νησίδα.

kosmodromio

Χωρίς τους αγωγούς το Βερολίνο εξαρτάται απελπιστικά από τις ΗΠΑ για τον ενεργειακό εφοδιασμό του. Θα του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει πολιτική στο Ουκρανικό.

kosmodromio

Η εισήγηση του συγγραφέα σε ημερίδα για τον Μανώλη Γλέζο και τον αντιφασιστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στις 26.9.

kosmodromio

«Πιστεύετε ότι η υποστήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη μπορεί να σας σώσει; Απλώς θα τρέχετε χωρίς να πηγαίνετε πουθενά», λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

kosmodromio

«Ο Ερντογάν μιμείται τον αναθεωρητισμό και τον αυταρχισμό του Πούτιν», τόνισε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

kosmodromio

Είναι ομολογία τρομοκρατικής επίθεσης στον Nord Stream, ρωτά η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. «Εσκεμμένη ενέργεια», βλέπει αλλά αλλιώς ο Μπορέλ.

kosmodromio