Πόλος έλξης η Διάσκεψη Διεθνούς Ασφάλειας στη Μόσχα

Τουλάχιστον 35 υπουργοί Άμυνας από διάφορες χώρες επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στην επερχόμενη 10η Διάσκεψη Διεθνούς Ασφάλειας στη Μόσχα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φόμιν.«Μέχρι σήμερα, οι υπουργοί Άμυνας 35 χωρών έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διάσκεψη, τόσο αυτοπροσώπως όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης, συγκεκριμένα 25 αυτοπροσώπως, 10 μέσω τηλεδιάσκεψης», δήλωσε ο Φόμιν σε ενημέρωση των ξένων στρατιωτικών ακολούθων, προσθέτοντας ότι οκτώ αρχηγοί Γενικού Επιτελείου και υφυπουργοί Άμυνας, καθώς και έξι διεθνείς οργανισμοί, επιβεβαίωσαν επίσης την συμμετοχή τους.Ο υφυπουργός ανέφερε επίσης ότι η διάσκεψη για την ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Διεθνές Φόρουμ Αμυντικής Βιομηχανίας Στρατού ...

Δείτε επίσης

Καθημερινές οι παραβιάσεις πάνω από τη νησίδα.

kosmodromio

Χωρίς τους αγωγούς το Βερολίνο εξαρτάται απελπιστικά από τις ΗΠΑ για τον ενεργειακό εφοδιασμό του. Θα του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει πολιτική στο Ουκρανικό.

kosmodromio

Η εισήγηση του συγγραφέα σε ημερίδα για τον Μανώλη Γλέζο και τον αντιφασιστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στις 26.9.

kosmodromio

«Πιστεύετε ότι η υποστήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη μπορεί να σας σώσει; Απλώς θα τρέχετε χωρίς να πηγαίνετε πουθενά», λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

kosmodromio

«Ο Ερντογάν μιμείται τον αναθεωρητισμό και τον αυταρχισμό του Πούτιν», τόνισε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

kosmodromio

Είναι ομολογία τρομοκρατικής επίθεσης στον Nord Stream, ρωτά η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. «Εσκεμμένη ενέργεια», βλέπει αλλά αλλιώς ο Μπορέλ.

kosmodromio

Ο τούρκος πρόεδρος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Ελλάδα

in.gr